Menü

2008.07.08.     Hozzászólás 0

FUNDANGO Water Jump 2008

Egyszer volt, hol nem volt… és most újra felépül a Sánc, újra lesz Fundango Water Jump. Idén nyáron július 24. és 27. között újraéled a legenda. A zánkai Balatone Fesztivál egyik fő attrakciójaként.


A Sánc… Képzeld el, ezt az óriási nagy építményt, ami azért jön létre, hogy snowboardosok, síelők és bringások sebességet nyerve minél magasabbra szálljanak, és a levegő uraivá váljanak. Akik fogják magukat és felmerészkednek a Sánc tetejére, megmutathatják mit tudnak.

Hét éve csobbantak utoljára a Balatonba snowboarddal, sível és még ki tudja mivel.

Idén nyáron július 24. és 27. között újraéled a legenda. A zánkai Balatone Fesztivál egyik fő attrakciójaként, a Balaton partján építjük fel a Sáncot, hogy a riderek minél durvább és stílusosabb trükköket adhassanak be. A biztonságos érkezőről – ahogy eddig mindig - a magyar tenger gondoskodik.

A sok csobbanás végén pedig a nagy durranás: az egymillió forintos összdíjazású nemzetközi verseny.

Mindez a fesztivál sűrűjének kellős közepén.

Képzeljétek el ezt a négy napos bulimaratont: a nyár legütősebb sport- és zenei fesztiválja a Balaton parton biciklis találkozóval, skateparkkal, durva zenei felhozatallal és mindennek megkoronázásaként Közép-Európa legnagyobb nyári sí- és snowboard eseménye…

Gyere Te is, csúszni és uralni a levegőt vagy megnézni a többieket, és persze együtt bulizni! Legyél részese ennek a elképesztő nyári kalandnak!