Menü

2012.01.06.     Hozzászólás 0

Billabong

Megint jönnek a MuMuSok

MuMuS-on minden a csapatról és a véletlenszerűen előkerülő trükkökről szól. 


 

A snowboardban és wakeboardban már számos alkalommal bizonyított csapatverseny, a MuMuS idén is visszatér. Miután a snowboardos csapat túlesett a szombati, idei első kupafutamon a K2-Volvo kupán, vasárnap már minden a jókedvről és az összetartásról szól. A MuMuS-on minden a csapatról és a véletlenszerűen előkerülő trükkökről szól. Ezeket egy szerencsekerék segítségével sorsoljuk, így mindenki szoríthat a neki tetsző trükkért, ahogy forog a kerék.

 

82084-mumus2012_990x360.jpg

 

A helyszínt ez alkalommal is, - az elmúlt évek során már bevált -, Murau-i pálya, ahol a versenyre közepes méretű ugratóval készülünk. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy akár addig nem próbált trükkökre is rápróbáljanak a riderek. A csapatok maguk választhatnak, hogy kit tartanak a legalkalmasabbnak a feladat végrehajtására, azonban figyelemmel kell lenniük bizonyos ismétlődési szabályokra is. Ennek köszönhetően a taktika és a csapatszellem is fontos része a versenyek. Egy ember nem viheti vállán a csapatot.

A verseny szabályai szerint minden hibánál kap a csapat egy betűt a MuMuS szóból. A szabály szerint, ha egy csapat neve alatt láthatóvá válik a MuMuS felirat, akkor az a csapat kiesik.

 

 

Az esemény természetesen fotó és videó formájában is megörökítésre kerül, így azok sem maradnak le az izgalmakról akiknek nincs alkalmuk a helyszínen követni az eseményeket

 

Olvass többet a témáról: mumus