Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Svájc

Zermatt – Matternhorn

Zermatt – Matternhorn

Sípályák 75.0km 220.6km 62.6km
Távolság BP-től 1050km
SZEZON   11.27 - 05.01.
Magasság   1620-3820m
FELVONÓK 19 CSÁKÁNYOS 6 ÜLŐLIFT 14 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2019.11.13

Síelhető pálya: 8 km

Üzemelő síliftek: 12

Hóadat frissités: 2019.11.14

Zermatt – Matternhorn sípálya információk

Wallis, amleyet Svájc Tibet-jének is neveznek, egyedülálló fekvése miatt különleges régiója Svájcnak.

A 4000 m feletti csúcsok és az elegáns üdülőhelyek az Alpok legtöbb régiójával szemben előkelő helyet biztosítanak a kanton számára. A minsőség Wallisban nem csak jelszó, hanem egy mindennapi követelmény. A Saas-Fee-nek is helyet adó tartományban egymást követik a nemzetközi jelentőségű, valamint a különös és látványos sportesemények (sí, snowboard, freestyle, alpesi sí és trendsportok). Zermatt a világ egyik elit téli üdülőhelye Európa legmagasabb hegyei között: a Matternhorn, a Dom és a Monte Rosa veszik körül, gleccsereik társaságában. A 3900 m magasságig húzódó síközpontban minden más síterületnél megbízhatóbbak a hóviszonyok, a gleccseren pedig az év 365 napján lehet síelni és snowboardozni. Zermatt egy kabinos lifttel összekapcsolódik az olaszországi Breuil-Cervinia síterülettel, így az ún. Zermatt International régióban közel 320 km-nyi sípálya síelhető be egy bérlettel. Az akármilyen tudásszintű sízők számára megfelelő pályák, a hegyre való feljutás bő választéka, a számtalan hegyi étterem és a jól karbantartott pályarendszer révén valóságos síparadicsom.

Az 1620 méter magasságban fekvő Zermatt autómentes övezet, a legutolsó parkolási lehetőség a Zermatt-tól 6 km-re lévő Täschben van. Innen vonattal 10 perc a menetidő a zermatti vasútállomásig. Ajánlott útvonal: Hegyeshalom-Bécs-Linz-Salzburg-Kufstein-Innsbruck-Landeck-Feldkirch-Chur-Andermatt-Brig-Visp-Stalden-Täsch (kb.1000 km)


Aprés ski: téli kiránduló útvonalak, heli-sízés, korcsolyázás, jégteke, szánkózás, teniszcsarnok, üzletek, éttermek, diszkó, uszoda, mozi

Zermatt – Matternhorn síbérletárak

1 nap
Felnőtt   79,0 Fr
Gyerek   53,0 Fr
65,0 Fr
79,0 Fr
79,0 Fr

(ÖSSZEHASONLÍTVA SVáJC SÍTEREPEIVEL)

Szállások Zermatt – Matternhorn vonzáskörzetében

Zermatt – Matternhorn szálláskereső


Extrák

Funpark | Gyerekpálya

Útvonal Zermatt – Matternhorn sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Zermatt – Matternhorn...

JÁRTÁL MÁR ZERMATT – MATTERNHORN SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!