Veľká Rača

Veľká Rača Sípálya információk

A síterep zárva
5.08.01.4
432km
650-1236m
2024-01-24
0
km
2024-06-21
Hirdetés

Veľká Rača

A "PARK SNOW" cégjelzést viselő, csúcskategóriás szlovák síközpontok ebben az évben (szlovákiai viszonyok közt) párját ritkító újdonságokkal készülnek a vendégek fogadására."3 közp ár = 1 síbérlet“  A síközpontok egyenrangúságát mostantól már nem csak a PARK SNOW cégjelzés fogja bizonyítani! Az idei szezontól egy új, közös síbérlet fogja erősíteni a köztük fennálló kapcsolatot.   Bármely PARK SNOW központban vásárolt síbérlet, automatikusan, MIND a három központba érvényes lesz.

A téli sportok szerelmesei már 3 síközpontban (a Magas-Tátrában Štrbské Pleson (Csorbató) , az Alacsony -Tátrában Donovalyn, Kysucké Beskydin, Veľká Račán) élvezhetik a lesiklópályák változatosságát, a modern felvonókat, a magas szinten karbantartott pályákat, és a minőségi szolgáltatásokat. Új 6-üléses felvonó Štrbské Pleson, új lesikópálya Donovalyn, magasabb szintű szolgáltatások, és alacsonyabb árak minden központunkban! A múlt szezonhoz képest síbérlet-áraink körülbelül 15 %-kal csökkentek! A nagyon kedvező, 18 €-s áron kapható "SKIPAS SNOW" nevű attraktív síbérlet megvásárlásával élményszámba menő síelési lehetőségeket kínálunk, mintegy 32 km-nyi lesiklópályhoz. Ugyanez vonatkozik a 10 napos, ÁTRUHÁZHATÓ síbérletre is, amely mind a három PARK SNOW síközpontban - Donovaly, Štrbské Pleso és Veľká Rača - egyformán felhasználható ! A síbérletet az egész szezon alatt egységes, 180 €-s áron kínáljuk, és mivel átruházható jegyről van szó, ezért ezt a jegyet nem lehetséges junior, illetve gyermek tarifában megvásárolni.

Megemlítjük, hogy ettől a szezontól kezdődően, ha valaki hosszabb időt tölt el Donovalyn és 5-, 6-, és 7 napos síbérletet vásárol, akkor e síbérlet automatikusan tartalmazza az éjszaki sízést is. Ugyancsak a szezonjegy tulajdonosainak sem kell külön éjszakai és nappali síelésre jegyet vásárolniuk. És ha a nappali síelésből maradt pontjuk a pontos jegyeken, akkor azokat szintén este is felhasználhatják. A téli sportok és a turisztika minden rajongója a kezdőktől egészen a legigényesebb haladókig, megtalálja helyét ebben a gyönyörű környezetben. Az itteni síközpont három térségében: DEDOVKA, MARGUŠKA és LALIKY hegyi személyszállító közlekedési eszközök találhatók, beleértve a két 4-üléses és a egy 6-üléses kötélpálya és 8 férőhelyes kabin kombinációjával együtt,, melyek óránként összesen 8000 személy szállítására alkalmasak, a rendszeresen karbantartott összesen 14 km hosszú lesiklópályát valamint a futósípályákat, melyek hossza 1, 3 és 5 km.

 

Szerintünk Velká Racá sípálya

Nem tagadom, csak némi elfogultsággal tudok nyilatkozni erről a szlovák síterepről, itt tanultam meg síelni 19 évvel ezelőtt. És erre tényleg nagyon jó a hely: gyerekek számára, és kezdőknek elsajátítani az alapokat! A lejtők lankásak, sok a kék pálya, amelyek gyakorlásra kiválóak, a környezet szép, ha van elég hó nem lehet panaszra ok! 

Szállásnak mindenképpen a hegyen található Chata Čučoriedka hotelt ajánlom, amelynek legnagyobb előnye, hogy közel vannak a pályák és, régen legalábbis, remek volt a konyhája!    

Természetesen az egész hely sokat fejlődött az elmúlt két évtized alatt, modernebbek lettek a felvonók (már csak emlék a tányéros felvonó, ami akkorát lendített az emberen, hogy még egy jól megtermett férfi is hatalmasat repült tőle…), a szállásokon már nem csak a melegvíz állandó, de még szauna is van! 

 

Mindenesetre, ha csak pár napunk van, vagy meg akarjuk szeretetni valakivel a síelést, érdemes ellátogatni ide. Egy nosztalgia-csúszásra még egyszer én is visszalátogatok!

Veľká Rača síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
28 €
Gyerek
19 €
1 Napos
19 €
28 €
67 €
(Összehasonlítva Szlovákia síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Veľká Rača sípályához

Szerintetek Veľká Rača...

Nincs értékelés

Jártál már VEĽKÁ RAČA síterepén? Mondd el a véleményed!