Veľká Rača

Veľká Rača síbérlet, síjegy árak

Hirdetés

Veľká Rača Bérlet infó

Órás jegyek

A 4 órás síbérlet nem átruházható, és az első belépéstől számított 4 egymást követő órán át érvényes. A síbérlet csak egynapos síelésre érvényes.
8 órás síbérlet (8 óra a szezonban) - az első belépés a forgóajtón 1 órát von le a jegyből, amely alatt a jegytulajdonos korlátlan számú utat tehet. Ha ezután az egy óra elteltével nem történik további áthaladás a forgóajtón, a jegyen 7 óra marad, amely bármikor újra felhasználható a síközpontunkban a közlekedési eszközök üzemeltetése során nappali vagy esti síelésre. A következő órát a rendszer csak akkor vonja le, ha a forgókapun való első áthaladás után 60 perccel halad át a forgókapun. A síbérlet átruházható. A síbérlet éjszakai síelésre is érvényes.

Többnapos, speciális jegyek

Síbérlet 3 nap az 5-ből - öt egymást követő napból három napot lehet használni. A hétvégén is érvényes. A síbérlet éjszakai síelésre nem érvényes. A síbérlet nem átruházható.
5 napos síbérlet 7 napból - hét egymást követő napból öt napra használható fel. A hétvégén is érvényes. A síbérlet éjszakai síelésre is érvényes. A síbérlet nem átruházható.

Családi síbérlet

CSALÁDI SKIPPASS - az értékesítés feltétele a család minden tagjának azonos vezetékneve és azonos lakóhelye, a szülők személyi igazolványának és a gyermekek biztosítási kártyájának bemutatása. A gyermekeknek meg kell felelniük a gyermekkedvezményre vonatkozó követelménynek - 11,99 éves korig.

Az ingyenes bobozás csak 7,99 év alatti gyermekek számára érvényes, ha egy felnőtt kíséretében, megvásárolt jeggyel utazhatnak.

Esti síelés

Az esti üzemmódra a következők vonatkoznak: esti síbérlet, SUPER szezonbérlet éjszakai síeléssel, 5 napos síbérlet, 5 nap a 7-ből, 8 órás felvonójegy, egyirányú felvonójegy, kétirányú felvonójegy.

Online jegyvásárlás

Online, elővásárlás esetén kedvezmény jár. 

Online síjegy vásárlás

 

Veľká Rača síbérlet, síjegy árak

Főszezon

 
Felnőtt/Gyerek
1 Nap
28/19 €
2 Nap
50/32 €
3 Nap
72/45 €

Mennyire drága Veľká Rača

1 Napos
19 €
28 €
67 €
2 Napos
40 €
50 €
130 €
3 Napos
58 €
72 €
197 €
(Összehasonlítva Szlovákia síterepeivel)
Hirdetés