Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Tauplitz

Tauplitz

Sípályák 18.0km 18.0km 6.0km
Távolság BP-től 494km
SZEZON   december - április
Magasság   900 - 2000m
FELVONÓK 12 CSÁKÁNYOS 4 ÜLŐLIFT 1 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2018.01.17

Síelhető pálya: 43 km

Üzemelő síliftek: 15

Hóadat frissités: 2018.01.18

Tauplitz sípálya információk

Első osztályú, hóbiztos sípályák Ausztria szívében A kedvező földrajzi fekvésnek és a modern hóágyúrendszernek köszönhetően a Tauplitzon még a hóban rendkívül szegény teleken is tökéletes minőségű sípályák fogadják a téli sportok kedvelőit december elejétől április közepéig. A maximális kényelemről modern ülőfelvonók gondoskodnak, a feledhetetlen téli élményeket pedig a napsütötte, tökéletesen karbantartott sípályák és a csodás természeti környezet garantálja. A bátrabbak nagy értékelik az „Új Tauplitz” mélyhóval borított hegyoldalait és freeriede terepeit, ahol izgalmas ugratók várják a síelőket és a snowboardosokat. A családokra és a kezdő síelőkre tökéletes infrastruktúra vár a védett Hollhaus-völgyben – gyakorlóliftek, síiskola és újdonságként magyarul beszélő síoktatók. Kedvezményes üdülési ajánlatokkal csábítjuk a vendégeket téli üdülésre Ausztria varázslatos hegyei közé. 

  

Saját tapasztalat Tauplitzról

Az igazán jó pályák az Tauplitzból induló ülős felvonónál még feljebb találhatók és azokhoz a sípályákhoz egy hosszú és gyenge lejtésű úton tudunk eljutni. Snowboarddal, illetve bot nélkül síelőknek ez picit macerás. Hogyha átküzdöttük magunkat ezen a lankán, akkor két nagy hegycsúcs és rajtuk több, mint tízféle (kék, piros és fekete) pályakombináció közül lehet válogatni. Tauplitzon kellő mennyiségű hó esetén (ami nekünk bőven megadatott) szép íveket lehet húzni pályán kívül is a sípályák közötti területeken. Több pályakapcsolódást oldottak meg úgy, hogy a rövid emelkedőknél egy kapaszkodós kötélfelvonó segít a feljutásban.

Terveznek egy új pályát, ami síversenyekre is alkalmas lesz.

Idén készült el a vadonatúj négyüléses gondola, a legtöbb sílift ülős és buborék is van a szél és erős napsütés ellen.

Annak ellenére, hogy éjszakánként másfél méter hó esett, a pályanyitás nem késett fél óránál többet. A ratrakok hajnaltól kezdve folymatosan dolgoztak és tökéletesen karban tartották a pályákat. 

 

Tauplitz síbérletárak

1 nap
Felnőtt   40,0 €
Gyerek   20,5 €
12,0 €
40,0 €
55,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Tauplitz vonzáskörzetében

Tauplitz szálláskereső


Extrák

Funpark | Magyar oktatók | Gyerekpálya

Útvonal Tauplitz sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Tauplitz...

JÁRTÁL MÁR TAUPLITZ SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!