Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Szlovákia

Tátralomnic

Tátralomnic

Sípályák 5.4km 5.2km 1.2km
Távolság BP-től 308km
SZEZON  
Magasság   m
FELVONÓK 2 CSÁKÁNYOS 4 ÜLŐLIFT 2 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2020.02.20

Síelhető pálya: 12 km

Üzemelő síliftek: 7

Hóadat frissités: 2020.02.24

Tátralomnic sípálya információk

Lomnic a Magas-Tátra legnagyobb síterepe.

Összesen 11 különböző lesiklópálya vár, és éljen! egy fekete is! Sok-sok kék út, hogy ne kelljen végig rettegni a síelést, pár piros, ha már kezdesz belejönni, és az említett fekete, ha kedveled a kihívásokat. Miután szépen lecsúsztál az összesen, a lábad között a gyerekkel, a kutyával vagy a hóemberrel, becélozhatod a Lomnici csúcson rád váró éttermet. Igaz, ide a felvonó visz föl, és aztán le is. Ne próbálkozz a sziklákon, hacsak nincs extra jó biztosításod/őrangyalod.

A pálya viszont pont azért van, hogy kiélvezhesd a kis sugarú lécedet. Hajrá, hajrá! 

Szóval sikerült lecsúszni. Nem fáradtál el? Akkor tessék felcsatolni a futóléceket, és irány a 2,7 km-es sífutópálya. Ja, hogy kidőltél? Akkor a foglalkozás elérte a célját.

Fogadjunk, hogy már nagyon hiányoztak a múzeumok! Nem? Hát persze, mert nem tudod, mit hagynál ki. Tátralomnicon símúzeum vár, ahol megnézheted, miben csúszkáltak bevállalósabb dédanyáink, dédapáink. A múzeum a kezdetektől 1945-ig mutatja be a sítörténetet, számtalan szemléletes sporteszközzel. Nálatok is van otthon elfekvőben egy pár faléc? Itt beleillesztheted a sí evolúciós sorába. Szóval ez nem lesz uncsi, a kölykök is élvezni fogják. Azért figyelj, nehogy ott felejtsék véletlenül a vadiúj lécüket…

És ha véletlenül legyintenél, hogy te ezt már mind ismered, hát tessék leszállni arról a paciról. pár éve ugyanis új, 15 fős kabinos lift lengedez majd az ormok között, vadiúj, frissen behavazott kék pályán száguldozhatsz, ha előtte nagy lendületet vettél, és még eggyel kevesebb lejtőn kell a hóhiánytól rettegned, tehát csomagold el a gyepsídet, mert megérkeztek a hóágyúk! A sok kaland között pedig mi másra vágyhatnál, mint egy szintén megújult panoráma étteremre?! Na ugye, mégis csak érdemes lesz kocsiba pattanni, és a saját szemeddel meggyőződni a síparadicsomról.

Gyerekkel Lomnicon?

Az említett lankás kék pályán kívül, pattanjunk nyugodtan lanovkára az egész családdal együtt, akkor is ha kicsi a gyerek. Az új kabinos felvonó felső állomásánál ugyanis kültéri játszótér, a régi felvonóház felső emeletén pedig beltéri játszóház várja a kicsiket. 

A 3-as számú piros pálya mellet pedig egy automata órával felszerelt állandó versenypálya figyel,ami a fiatal tehetségek motiválására tökéletes. 

Freeride Lomnicon

A nemzetközi trendet követve itt is kilalakítottak egy freeride zónát. A lomnici nyereg alatti terület elég izgalmas, hogy jó hóviszonyok esetén pár napig teljes mértékben arra használd a péklapát méretű lécedet, amire való. 

Tátralomnic síbérletárak

1 nap
Felnőtt   54,0 €
Gyerek   38,0 €
16,0 €
54,0 €
54,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA SZLOVáKIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Tátralomnic vonzáskörzetében

Tátralomnic szálláskereső


Extrák

Gyorsasági pálya | Freeride

Ha unod a síelést...

WIFI | Túrautak | Wellness

Útvonal Tátralomnic sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Tátralomnic...

JÁRTÁL MÁR TáTRALOMNIC SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!