Ski Arlberg

Ski Arlberg Sípálya információk

A síterep nyitva
132.0122.051.0
840km
1270-2811m
28 Húzólift
44 Ülőlift
11 Kabinos felvonó
2024-04-10
33
91,2km
2024-04-17
Hirdetés

Ski Arlberg

Síterepek:

St. Anton / St. Christoph / Stuben

Amikor reggel az első napsugarak megcsillannak St. Anton, St. Christoph és Stuben friss hótakaróján, újra megjelennek a téli sportolók Arlberg téli paradicsomában. Még a felvonózás is ugyanolyan kényelmes és lenyűgöző, mint amilyen lecsúszni a tökéletesen karbantartott sípályák egyikén.

Erről az élményről 88 csúcskategóriás felvonó gondoskodik, melyek a legmagasabb szintű komfort közepette, felvonózás közben is csodás kilátással ajándékozzák meg a síelőket.
Grandiózus síparadicsom a legjobb szolgáltatásokkal egészen a szezon végéig, 2018. áprilisáig, melynek semmi sem állhat az útjába: az 1.304, 1.800 és 1407 m magasan fekvő alpesi falvak vidékét Ausztria szerte is az egyik leghóbiztosabb területeiként tartják számon.

Ski Arlberg

Ski Arlberg

Lech / Oberlech / Zürs

A síelők által jól ismert csúcsok között - mint a Rüfikopf, Trittkopf, Hasenfluh, Omeshorn és a Kriegerhorn -található Lech, Oberlech és Zürs síterepei. A hegyi falvak a legendás síkörrel, a világhíres Fehér Gyűrűvel kötődnek össze. Az egész télen friss hóban bővelkedő osztrák síterep végtelen lehetőségekkel várja a téli sportok szerelmeseit. Akik pedig még magasabbra vágynak - Lech, Oberlech és Zürs települései további liftekkel összeköttetésben állnak a Ski Arlberg további régióival is.

 

Ski Arlberg

Ski Arlberg

Warth Schröcken

11 méter természetes hó teszi Warth-Schröckent Európa természetes hóban leggazdagabb síterepévé. A síterep magassága és a számos északi lejtő garantálja az egyedülálló hóminőséget és ezzel együtt határtalan síélményeket akár még tavasszal is.

A különféle nehézségi szintű 305 m hosszú sípályával és 200 km exkluzív mélyhavas lejtővel rendelkező Ski Arlberg (Warth-Schröcken, Lech Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton) síterep egyike a világ legjobb síközpontjainak.

1894-ben Müller plébános volt az első, aki úttörőként síléccel tette meg a hosszú utat Lech Zürs-be. Ma a modern Auenfeldjet biztosítja a közvetlen összeköttetést.

Ski Arlberg síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
75 €
Gyerek
45 €
1 Napos
26 €
75 €
130 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Ski Arlberg sípályához

Szerintetek Ski Arlberg...

Nincs értékelés

Jártál már SKI ARLBERG síterepén? Mondd el a véleményed!