Salzstiegl

Salzstiegl Sípálya információk

A síterep zárva
6.04.02.0
436km
1310-1710m
4 Húzólift
2024-02-23
0
km
2024-04-24
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Salzstiegl

Téli élmény a Salzstieglnél

A sportos sí- és szánkóterület családoknak és sportolóknak.

A hegyi állomásról 1.710 m-en fenséges panoráma-látkép kínálkozik. A látvány egyszerűen magával ragadó. A meredek oldal és a buckapályák kihívást jelentenek a síelőknek, edzőknek és azoknak is, akik meg akarnak tanulni síelni. Ezen felül egy csodálatos terep áll rendelkezésre az S-pályánál és a Koch-pályánál is. Csodásan meg lehet tanulni síelni a tányérliftnél vagy a törpeliftnél. A síiskola barátságos edzői szívesen segítenek ebben.

A szánkópálya naponta 21 óráig, hétvégéken pedig 22 óráig van nyitva. A behavazás és állandó preparálás következtében az élmény tökéletes. Az éjszakai szánkózás és vacsora különösen a csoportok kedvence. Az aprés-szánkó hangulatot az Almstube vagy a Salzstiegelhaus biztosítja.

Pályadiagram A sínap végén a megtett magasság-méterek a liftpénztárnál található terminálról vagy otthonról, az Interneten lekérdezhetőek

Salzstiegl síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
43.5 €
Gyerek
27 €
1 Napos
26 €
43.5 €
130 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Salzstiegl sípályához

Szerintetek Salzstiegl...

2016-03-10
Kezdőknek: Hosszan fut végig egész a hegytetőről enyhe lejtésű kék pálya. Amibe maximum bele lehet kötni, az ezen pályák keskenysége, ez főképp a kezdő snowboardosok számára lehet hátrány.
Profiknak: Más, nagyobb pályákhoz viszonyítva kevés és rövid pályája van, illetve az ülőlift hiánya is fárasztó egy egész napos síelés végére.
Freeride-ra: Február végén - március elején rengeteg porhó borította a pálya menti és a pályák közötti erdős területet. Van ritkán benőtt és sűrűbb, izgalmas útvonalkeresésre alkalmas erdős terület is. Az elszántak egy kiadós túrával a liftektől tovább mászhatnak egy jókora, tereptárgyaktól mentes csúcsra.
Családosoknak: Az alapvető családbarát szolgáltatások (pályaszálláson gyerekágy, tornaterem, etetőszékek, gyerekpálya, szánkópálya, játszótér) miatt kisgyerekekkel is ajánlott.
Snowboardosoknak: A számos freeride lehetőség és a széles pályák miatt előnyt élveznek a snowboardosok, de funpark nincs.
Jártál már SALZSTIEGL síterepén? Mondd el a véleményed!