Salzstiegl

Salzstiegl

A síterep zárva
4.02.06.0
436km
December 1. -
Április 30.
1310-1710m
4 Kabinos felvonó
2020-02-26
0
km
2020-07-09
Hirdetés

Salzstiegl Sípálya információk

Téli élmény a Salzstieglnél
A sportos sí- és szánkóterület családoknak és sportolóknak.

A hegyi állomásról 1.710 m-en fenséges panoráma-látkép kínálkozik. A látvány egyszerűen magával ragadó. A meredek oldal és a buckapályák kihívást jelentenek a síelőknek, edzőknek és azoknak is, akik meg akarnak tanulni síelni. Ezen felül egy csodálatos terep áll rendelkezésre az S-pályánál és a Koch-pályánál is. Csodásan meg lehet tanulni síelni a tányérliftnél vagy a törpeliftnél. A síiskola barátságos edzői szívesen segítenek ebben.

A szánkópálya naponta 21 óráig, hétvégéken pedig 22 óráig van nyitva. A behavazás és állandó preparálás következtében az élmény tökéletes. Az éjszakai szánkózás és vacsora különösen a csoportok kedvence. Az aprés-szánkóhangulatot az Almstube vagy a Salzstiegelhaus biztosítja.

Pályadiagramm A sínap végén a megtett magasság-méterek a liftpénztárnál található terminálról vagy otthonról, az Interneten lekérdezhetőek.

ÚJ
*a továbbfejlesztett behavazó berendezés és a sí-terület 1.000 m feletti fekvése szavatolja a hóbiztonságot.

  • Tipp: Hétfőtől péntekig (az iskolai szüneteket kivéve) a felnőtt-jegyhez egy menü INGYEN jár (leves és háromféle választható főétel).

Salzstiegl Síbérlet árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
35 €
Gyerek
21 €
1 Napos
16 €
35 €
58 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Salzstiegl sípályához

Szerintetek Salzstiegl...

0 Alkalmatlan
0 Nem a legjobb
1 Elmegy
4 Elég jó
0 Tökéletes
Kezdőknek
Elég jó
Profiknak
Elmegy
Freeride-ra
Elég jó
Családosoknak
Elég jó
Snowboardosoknak
Elég jó
2016-03-10
Kezdőknek: Hosszan fut végig egész a hegytetőről enyhe lejtésű kék pálya. Amibe maximum bele lehet kötni, az ezen pályák keskenysége, ez főképp a kezdő snowboardosok számára lehet hátrány.
Profiknak: Más, nagyobb pályákhoz viszonyítva kevés és rövid pályája van, illetve az ülőlift hiánya is fárasztó egy egész napos síelés végére.
Freeride-ra: Február végén - március elején rengeteg porhó borította a pálya menti és a pályák közötti erdős területet. Van ritkán benőtt és sűrűbb, izgalmas útvonalkeresésre alkalmas erdős terület is. Az elszántak egy kiadós túrával a liftektől tovább mászhatnak egy jókora, tereptárgyaktól mentes csúcsra.
Családosoknak: Az alapvető családbarát szolgáltatások (pályaszálláson gyerekágy, tornaterem, etetőszékek, gyerekpálya, szánkópálya, játszótér) miatt kisgyerekekkel is ajánlott.
Snowboardosoknak: A számos freeride lehetőség és a széles pályák miatt előnyt élveznek a snowboardosok, de funpark nincs.
Jártál már SALZSTIEGL síterepén? Mondd el a véleményed!
Hirdetés