Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Lachtal

Lachtal

Sípályák 7.0km 16.0km 2.0km
Távolság BP-től 469km
SZEZON   december - április 01.
Magasság   1600-2222m
FELVONÓK 8 CSÁKÁNYOS 2 ÜLŐLIFT 0 KABINOS

A Síterep zárva

Utolsó havazás: 2019.03.25

Síelhető pálya: 0 km

Üzemelő síliftek: 0

Hóadat frissités: 2019.11.22

Lachtal sípálya információk

Lachtal Stájerország második legnagyobb sívidéke dinamikus vonalvezetésű pályákkal. Baráti társaságoknak, családoknak ideális, hisz szálláshelyeink többsége közvetlenül a pályáknál található 1600 m-es magasságban. A magasan fekvő pályarendszert rendszeresen hóágyúzzák, így rendkívül hosszúra nyúlik a síszezon.

40 km lesiklópálya 1.600 - 2.222 magasságig a síelés, a carving  és a snowboard szerelmeseinek. Itt mindenki megtalája a kedvére valót: igényes pályák, kellemes lejtők, snowboard-park (Kicker, Corner jump, Rails), ősrégi menedékházak, sísafari, FIS-versenyszakasz és rengeteg rendezvény.

Hatos ülőfelvonó védőtetővel, 7 további lift, 15 km hosszú sífutópálya.

Lachtal a szerkesztőség egyik kedvenc terepe. A közeli osztrák terepek egyike, ráadásul úgy, hogy kis mérete ellenére bőven ad lehetőséget mindenkinek. Mi akik leginkább pályán kívül húzzuk az ívet, legjobb csúszásaink itt Lachtalban ejtettük meg. Sítúrázók is megtalálják a számításaikat, a több hegyet felölelő kicsi illetve nagy Lachtal körön.

Lachtalban arra is adnak, hogy ne ragadjank le a múltban. Az utóbbi években több szálloda fejlesztés is történt. Lachtal ad helyet a Monarchia apartmanoknak, ahol magas színvonalú különálló apartmanházak mellett wellness részleg is található kis medencével. Közvetlenül mellette helyezkedik el a Sissi Park Lachtal, ahol saját szaunás apartmanok várnak a fáradt síelőkre. Mindkét komplexum magyar hátterű fejlesztés. A 2012-es szezonban pedig már hirdették a következő apartmankomplexumot. 

De ne féljünk, Lachtal még így sem telik meg. Elég nagy területet fed le, hogy mindig találjunk üres pályákat. 

Gyerekeseknek Lachtal maga a paradicsom. Már említettük, hogy közel van, de kifejezetten előny, hogy magyar nyelvű oktatók is vannak, illetve 2 varázsszőnyegen tanulhatnak a teljesen kezdők. A kezdők mellett gyakorolnak a kicsit nagyobbak és ügyesebbek a kék pályán, és itt rögtön a csákányos felvonózást is megtapasztalják. Mindezt a szülő egyhelyről asszisztálhatja végig, ráadásul a Hütte is közel van.

Lachtalban külön játszótér is van az igen kicsiknek akik még nem síelnek. 

Kilátás

Lachtal síbérletárak

1 nap
Felnőtt   42,0 €
Gyerek   22,0 €
16,0 €
42,0 €
57,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Lachtal vonzáskörzetében

Lachtal szálláskereső


Extrák

Funpark | Magyar oktatók | Gyerekpálya | Sífutópályák

Útvonal Lachtal sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Lachtal...

JÁRTÁL MÁR LACHTAL SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!

Mozgásvilág.hu szállásajánlata