Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Innerkrems

Innerkrems

Sípályák 7.0km 27.0km 2.0km
Távolság BP-től 542km
SZEZON   12.08. - 04.03.
Magasság   1500-2200m
FELVONÓK 7 CSÁKÁNYOS 2 ÜLŐLIFT 0 KABINOS

A Síterep zárva

Utolsó havazás: 2017.03.10

Síelhető pálya: 0 km

Üzemelő síliftek: 0

Hóadat frissités: 2017.10.20

Innerkrems sípálya információk

Családok számára az Innerkrems, Schönfeld, Karneralm pályái már régóra klasszikus síterepnek számítanak. De a profik is jól érzik magukat a 3 völgyet ill. 2 országot összekötő síhintában: az alpesi Teljesítmény-Központban készülnek fel a világkupa-szezonra. Ahhoz, hogy a kicsikből a jövő lesikló-bajnokai legyenek, már korai edzés javasolt a Lieser-/ Maltatalban tartott speciális táborokban és sítanfolyamokon. A sífutókat 25 km pálya várja. Aprés ski: szánkó, téli túrák, tenisz, squash, korcsolyázás 

 

Szerintünk
Kiválóan alkalmas családi síelésekre, a pályák változatosak, főleg piros, közepesen nehéz lejtő van sok, amelyeken kifejezetten kellemesen lehet gyakorolni a szép íves fordulásokat. A pályarendszer, két egymással szemben elhelyezkedő hegyen van, és mindkét oldalnak megvan a maga karaktere, mind időjárásilag, mind a menedékházakat tekintve. 

Személyes kedvencem a hegyen található hütték közül az egyik oldalon a Liftgasthaus Grünleitennock, ahol igazán finom a forralt bor és a teraszán jót lehet napozni ebédszünetben. A szemben lévő hegyen a Blutige Alm Hütte, amelyet azéért emelek ki, mert minden évben építenek elé egy hatalmas hóembert, amely mosolyogva várja a megfáradt, és átfagyott síelőket!

 

Szálláslehetőség nagyon sok féle van a közelben, én is laktam már itt apartmanban, magyarok által üzemeltetett házban és panzióban is. A kedvencem Gasthof Hutmannshaus, amely igen kellemes, családias, az étel ugyan nem kimagasló, de van egy kis különálló házikó a panzió mellett, amelyben egy hangulatos szauna található.

 

Innerkrems síbérletárak

1 nap
Felnőtt   38,0 €
Gyerek   19,0 €
12,0 €
38,0 €
53,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Innerkrems vonzáskörzetében

Innerkrems szálláskereső


Extrák

Éjszakai pálya | Funpark | Gyerekpálya | Sífutópályák | Freeride

Ha unod a síelést...

Szánkópálya | Túrautak | Wellness | Jégkorcsolya

Útvonal Innerkrems sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Innerkrems...

JÁRTÁL MÁR INNERKREMS SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!