Faraya - Mzaar

Faraya - Mzaar Sípálya információk

A síterep zárva
40.036.04.0
2250km
1913-2465m
4 Húzólift
13 Ülőlift
0000-00-00
0
km
0000-00-00
Hirdetés

Faraya - Mzaar

42 pálya, összesen 80 kilométeres csúszási lehetőség, mindössze 1 órás autóútra Bejrút repülőterétől. Ugyanolyan hosszú a szezon mint az Alpokban, december közepétől áprilisig várják a látogatókat az 1850 és 2465 méter között elterülő pályák. A zőket és snowboardosokat modern liftek szolgálják ki, a pályákat ratrakok kezelik, az off-piste lehetőség szinte határtalan. Libanonban nem ismerik a hóhiány fogalmát! A Mzaar hegycsúcsról a tengerparti városokat, de még Bejrútot is látni lehet tiszta időben. Fehér hegycsúcsok, a háttérben pedig a kék tenger, ezt érdemes megnézni!

Farayában még a profi sízőknek is legalább 2 napra lesz szükségük ahhoz, hogy kipróbálják az összes pályát. Akik még nagyobb kihívásra vágynak, számtalan olyan biztonságos helyet találnak, ahol tesztelhetik mélyhósízési tudományukat. A haladók is jól szórakoznak majd, sőt a kezdőket is várják a széles gyakorlópályák.

Talán már Ön is hallott arról, hogy Libanon a világ egyetlen olyan országa, ahol a délelőtti sízés után délután úszhat egyet a Földközi-tengerben. A különleges klímának és a libanoni hegyek varázslatos elhelyezkedésének köszönhető mindez. Még a legmagasabb sícentrumok is rövid autózással elérhetőek a tengerpartról, tiszta időben fentről gyönyörködhet a lélegzetelállító panorámában. Mindez a Budapest – Bejrút közvetlen repüljáratok segítségével elérhető távolságban és elérhető áron.

Már a 30-as évek óta népszerű sport a sízés Libanonban. Az első felvonót az 1950-es években építették a Cedars hegyen. Ma már hat modern síközpont üzemel az országban, változatos terepet biztosítva síelőknek és snowboardosoknak. A sífutókat több kilométeres előkészített pályák várják, de aki hótalpakkal vagy motoros szánnal akarja felfedezni a vidéket, az is megtalálja számításait. Faraya a világszínvonalú infrasturktúrájával, Cedars pedig elragadó hangulatával várja a külföldi sízőket.
 

Távolság Budapesttől: 

si

3 óra repülővel

Faraya - Mzaar síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
60 usd
Gyerek
33 usd
1 Napos
usd
60 usd
usd
(Összehasonlítva Libanon síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Faraya - Mzaar sípályához

Szerintetek Faraya - Mzaar...

Nincs értékelés

Jártál már FARAYA - MZAAR síterepén? Mondd el a véleményed!