Fanningberg

Fanningberg Sípálya információk

A síterep zárva
13.07.010.0
501km
1500-2150m
3 Húzólift
2 Ülőlift
2024-03-23
0
km
2024-06-19
Hirdetés

Fanningberg

A salzburgi hegyvidék délkelet oldalán, Lungauban található a tartomány egyik legszebb pályarendszere -  FANNINGBERG! A napsütötte, hóbiztos, CSALÁDI SÍTEREP (1.497 - 2.150m) a város és a hétköznapok fölé magasodva meseszép téli világot tár elénk.

Fanningberg a családi síterep

Lungauban a Ski Lungau síbérlettel 3 síterepet - Katschberg-Ainecket, Grosseck-Speierecket és Fanningberget- látogathatjuk. A három terep közül - sok széles kék és piros pályáival - Fanningberg a családi tuti tipp. Míg Aineck trendi és bulis, Fanningberg kerüli a feltűnést, általában kevésbé zsúfolt, mint a nagyobb társa. Bár kabinos felvonó nincs, az ülőliftek fűtöttek és szélvédővel ellátottak.

A két ülős felvonót összekötő, a gerincen futó kék sípályáról fenséges kilátás nyílik a környező csúcsokra. Az 5-ös pálya alján külön síverseny pályát alakítottak ki, melyen szívesen mérik össze tudásukat a sízők. Az időméréses versenynek díja van, csúszásonként 1 EUR.

Fanningberg sítúrázóknak

Fanningbergen nem tiltják a sítúrázást (kivéve a főszezonban), sőt információs táblákkal segítik. Egy kérésük van, hogy a P2 parkolót használjátok.

Fanningberg haladó sízőknek

Bár nem nagy terep, az összesen 30 km pályából jelenetős számú fekete. A freeridereknek is sok kis kuloár, pálya melletti, felvonó alatti csapatás lehetséges.

Fanningberg síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
54 €
Gyerek
27 €
1 Napos
26 €
54 €
130 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Extrák

Gyerekpálya

Útvonal Fanningberg sípályához

Szerintetek Fanningberg...

Nincs értékelés

Jártál már FANNINGBERG síterepén? Mondd el a véleményed!