Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Szlovákia

Csorba tó

Csorba tó

Sípályák 3.0km 6.0km 0.0km
Távolság BP-től 278km
SZEZON   12.02 - 04.16
Magasság   1376 - 1816m
FELVONÓK 5 CSÁKÁNYOS 3 ÜLŐLIFT 0 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2019.12.03

Síelhető pálya: 3 km

Üzemelő síliftek: 3

Hóadat frissités: 2019.12.15

Csorba tó sípálya információk

Poprádtól egy ugrásra terül el a Magas-Tátra legmagasabban fekvő települése, és ennek közelében építették ki a csorba-tói sípályarendszert.

Ha a kölykök rágják a füledet, hogy induljatok már síelni, akkor a Csorba-tó jó választás lehet, hiszen már egy hétvégére is érdemes kiugrani. A lesiklópályák hossza kb. 7 km, és ezek között nincs igazán nehéz, szóval a kezdőket sem kell otthon (vagy a melegedőben) hagyni. Idén egy új kék pálya is megnyitja a kapuit. Ha sietsz, akár még te lehetsz az első vendég, aki lesíel rajta.

7 lift várja a síelni vágyókat, és a pálya nagyobbik részét bármikor tudják hóágyúzni. A legfelső liftek tetejénél két hütte emelkedik ki a hóból, mert arrafelé bizony gyakran fúj a szél, jól jöhet egy kis forrócsoki. És idén senki nem szorul a hóra, az eddigi 90 fős kapacitást végre 250 fősre növelték!

A kölyköket megbízható oktatók kezében is hagyhatod, őket egy külön terület várja, ahol síiskola és játékos feladatok kötik le őket, ha csúsznátok addig párat a középnehéz pályákon.

Itthon talán még nem is próbáltad a sífutást, de ha kimész a Tátrába, ne hagyd ki! A csorbatói pályarendszeren 17 km áll a rendelkezésedre, hogy lefáraszd az összes, eddig ismeretlen izmodat. Vagy ha inkább felfele mennél, válaszd a sítúrázást, itt erre is van lehetőséged.

Kölcsönözhetsz deszkát, lécet, és minden olyan eszközt, amivel szívesen csúsznál le a lejtőn. És ugye nem akarsz többé sorba állni a síbérleteknél? Idén már online is megveheted! Figyelj, mert dec. 21-ig jóval olcsóbban csúszhatsz.

 

Csorba tó síbérletárak

1 nap
Felnőtt   39,0 €
Gyerek   27,0 €
16,0 €
39,0 €
54,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA SZLOVáKIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Csorba tó vonzáskörzetében

Csorba tó szálláskereső


Extrák

Gyerekpálya | Sífutópályák

Ha unod a síelést...

Túrautak | Wellness

Útvonal Csorba tó sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Csorba tó...

JÁRTÁL MÁR CSORBA Tó SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!

Mozgásvilág.hu szállásajánlata