Bergkastel Nauders

Bergkastel Nauders Sípálya információk

A síterep zárva
23.034.012.0
837km
1394-2800m
7 Húzólift
5 Ülőlift
1 Kabinos felvonó
2024-04-01
0
km
2024-04-23
Hirdetés

Bergkastel Nauders

Nauders, a Reschenpass magasan fekvő fennsíkján elhelyezkedő síterep hosszú és mozgalmas múltra tekint vissza.

Régi kereskedő útvonalak, mint például a híres római „Via Claudia Augusta“ császárút, keresztezték a festői fekvésű területet és tették már elég korán ezt a környéket vendégszerető és nyitott térséggé. A történet varázsa egyesül az évszakok váltakozásának ritmusával, a helyi szokásokkal és rituálékkal, melyek mind egy különleges utazási élményben részesítik az ide érkezőt.

Nauders egy festői fekvésű magaslati völgyben található hegyi falu, melyet északról a Finstermünzpass, délről pedig a Reschenpass határol. Délnyugaton a „Dreiländergrenzstein“ (2180 m) képezi a határvonalat Ausztria, Svájc és Olaszország között. Az egész régió a Reschenseeből kiemelkedő tornyáról is ismert, mely a tóval elárasztott falvaknak állít emléket. Nauders csak néhány kilométerre fekszik az olasz és svájci határtól, mely kiváltságos elhelyezkedés a három ország találkozási pontján ideális kiindulóponttá teszi akár a három országot érintő felfedezőtúrákhoz.

Nauders

Nauders

A délről és északról érkező hófelhők Neuders felett találkoznak, illetve egy modern hóágyú rendszer gondoskodik a mindig megfelelő hóviszonyokról. A tiroli téli paradicsom egy kiválósága a három ország változatosságának.

A Bergkastel síterep

Az összesen 75 km-nyi pályakilométeren teljes a hógarancia, köszönhetően a síterep 1.400 – 2.850 m magas fekvésének és a teljes lefedettségű hóágyúrendszernek. 13 legmodernebb és top biztonságos sífelvonó, mindenféle nehézségi szinten elérhető sípályák, 3 teljesen behavazott sípálya egészen a völgyig, snowboardos- snowpark, különálló gyerekvilág kínálják a változatos lehetőségeket az egész család számára. A gyerekbarát panorámaéttermekben és tradicionális hüttékben mind a tiroli és déltiroli oldalon pedig kicsik és nagyok tölthetik újra energiaraktáraikat.

Nauders

Nauders

 

 

Bergkastel Nauders síbérlet, síjegy árak

A sípálya dinamikus árképzést alkalmaz! A feltüntetett ár 2023.12.01-n elérhető adatok alapján a legdrágább időszakra érvényes! Az árak naponta változhatnak. Ez mit jelent?

Előszezon

Felnőtt
39 €
Gyerek
17.5 €

Főszezon

Felnőtt
57 €
Gyerek
25.5 €
1 Napos
26 €
57 €
130 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Bergkastel Nauders sípályához

Szerintetek Bergkastel Nauders...

Nincs értékelés

Jártál már BERGKASTEL NAUDERS síterepén? Mondd el a véleményed!