Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Bergkastel Nauders

Bergkastel Nauders

Sípályák 24.0km 34.0km 13.0km
Távolság BP-től 837km
SZEZON   december - április
Magasság   1400 – 2850m
FELVONÓK 6 CSÁKÁNYOS 5 ÜLŐLIFT 1 KABINOS

A Síterep zárva

Utolsó havazás: 2019.04.04

Síelhető pálya: 0 km

Üzemelő síliftek: 0

Hóadat frissités: 2019.10.21

Bergkastel Nauders sípálya információk

Nauders, a Reschenpass magasan fekvő fennsíkján elhelyezkedő síterep hosszú és mozgalmas múltra tekint vissza.

Régi kereskedő útvonalak, mint például a híres római „Via Claudia Augusta“ császárút, keresztezték a festői fekvésű területet és tették már elég korán ezt a környéket vendégszerető és nyitott térséggé. A történet varázsa egyesül az évszakok váltakozásának ritmusával, a helyi szokásokkal és rituálékkal, melyek mind egy különleges utazási élményben részesítik az ide érkezőt.

Nauders egy festői fekvésű magaslati völgyben található hegyi falu, melyet északról a Finstermünzpass, délről pedig a Reschenpass határol. Délnyugaton a „Dreiländergrenzstein“ (2180 m) képezi a határvonalat Ausztria, Svájc és Olaszország között. Az egész régió a Reschenseeből kiemelkedő tornyáról is ismert, mely a tóval elárasztott falvaknak állít emléket. Nauders csak néhány kilométerre fekszik az olasz és svájci határtól, mely kiváltságos elhelyezkedés a három ország találkozási pontján ideális kiindulóponttá teszi akár a három országot érintő felfedezőtúrákhoz.

Nauders


A délről és északról érkező hófelhők Neuders felett találkoznak, illetve egy modern hóágyú rendszer gondoskodik a mindig megfelelő hóviszonyokról. A tiroli téli paradicsom egy kiválósága a három ország változatosságának.

A síterep

Az összesen 75 km-nyi pályakilométeren teljes a hógarancia, köszönhetően a síterep 1.400 – 2.850 m magas fekvésének és a teljes lefedettségű hóágyúrendszernek. 13 legmodernebb és top biztonságos sífelvonó, mindenféle nehézségi szinten elérhető sípályák, 3 teljesen behavazott sípálya egészen a völgyig, snowboardos- snowpark, különálló gyerekvilág kínálják a változatos lehetőségeket az egész család számára. A gyerekbarát panorámaéttermekben és tradicionális hüttékben mind a tiroli és déltiroli oldalon pedig kicsik és nagyok tölthetik újra energiaraktáraikat.
 

Nauders 

 

Bergkastel Nauders síbérletárak

1 nap
Felnőtt   43,5 €
Gyerek   26,5 €
16,0 €
43,5 €
57,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Bergkastel Nauders vonzáskörzetében

Bergkastel Nauders szálláskereső


Extrák

Funpark | Gyerekpálya | Gyorsasági pálya | Sífutópályák | Freeride

Ha unod a síelést...

WIFI | Szánkópálya | Túrautak | Jégkorcsolya

Útvonal Bergkastel Nauders sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Bergkastel Nauders...

JÁRTÁL MÁR BERGKASTEL NAUDERS SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!