Axamer - Lizum

Axamer - Lizum Sípálya információk

A síterep zárva
7.021.02.0
744km
1583-2340m
3 Húzólift
6 Ülőlift
1 Kabinos felvonó
2024-04-10
0
km
2024-06-16
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Axamer - Lizum

Axamer-Lizum abszolút hóbiztos sípályái Innsbruck közelében találhatók. Az ideális körülményeket egyrészt a pálya magas fekvése (1530m – 2340m), másrész a lejtők 75%-át lefedő hóágyúk biztosítják. A kiválóan előkészített és karbantartott pályák november közepétől egész május elejéig várják a vendégeket! A kezdőtől a profiig, a carvingosok, a telemarkosok, a boardosok, egész családok, vagy éppen az egyedülállók is garantáltan megtalálják itt a számukra legideálisabb és legjobb pályát!

Funpark, szánkó

Bár nem tartozik a legnagyobb síterepek közé, unatkozni senki sem fog. A jó minőségű pályák mellett sebességmérő kamerák, funpark és kijelölt szánkópálya is tartozik. 

A gyönyörű panoráma és a pályák költői szépsége mindenkit elkápráztat. A hegyen található hüttéből, a „Hoadl-House”-ból szintén remek kilátás nyílik a pályarendszerre, még a völgyállomás is látható.

Vonatozás LizumonVonatozás Lizumon

Busszal a síterepre

Axamer-Lizum mindössze 19 km-re fekszik Innsbruck belvárosától. Innsbruckból ingyenes síbusszal és vonattal is elérhető a síterep. Saját tapasztalatink alapján bátran javasoljuk a síbusz használatát, ami igen megkönnyíti a mozgásunkat. Az autót nyugodtan pihentessük a Hotel előtt. 

Freeride 

Axamer-Lizumban 300 hektár területet jelöltek ki a freeride szerelmeseinek. Akiknek a Nordkette lejtői túl erősek és persze zsúfoltak válasszák Lizumot. Itt bőven elfértek a hegyen. A biztonságos extrém síelést 2 ellenőrző pont segíti. Egy a parkolóban a másik a Hoadl háznál található.

Freeride lehetőségek

Freeride lehetőségek

Axamer - Lizum síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
55 €
Gyerek
33 €
1 Napos
26 €
55 €
130 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Axamer - Lizum sípályához

Szerintetek Axamer - Lizum...

2017-01-24
Freeride-ra: 300 hektár az 300 hektár. A helyiek szeretik, sok a titkos és nem annyira lavinveszélyes, mint a Nordkette.
Jártál már AXAMER - LIZUM síterepén? Mondd el a véleményed!