Altaussee-Loser

Altaussee-Loser

A síterep zárva
12.01.021.0
521km
December 1. -
Április 30.
800-1800m
4 Ülőlift
4 Kabinos felvonó
2021-04-03
0
km
2021-10-22
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Altaussee-Loser Sípálya információk

Altaussee- Loser letesztelve! 

A hivatalosan a bemutatkozás ez:

Egy napos, látványos síparadicsom vár egy felejthetetlen téli élményre. A mély porhóval megáldot lejtőket a snowboard és a freestyle kedvelői biztosan imába foglalják. Ezen a barátságos vidéken, melegszívű emberek gondoskodnak arról, hogy az odautazóknak egy igazi, alpesi, téli pihenőben legyen részük.

Loser, mely az impressziók és érzelmek hegyeként ismert Ausztriában, 1000 méterrel a tengerszint felett, álomszerű síélménnyel varázsol el! Altaussee változatos síterületén valamennyi síelő megtalálhatja a számításait.

Családbarát sípályákat, lendületes lesiklási lehetőséget biztosít a FIS-lesiklópálya, vagy próbáld ki a Sandling hegyen található Európa Kupa pályákat. A napfényes Loser fennsíkon snowboardosok, freeski őrültek örülhetnek a mélyhó kínálta határtalan szabadságnak.

A kényelem érdekében, vadonatúj és befedhető négyszemélyes, illetve hatszemélyes ülőfelvonóval szállítanak fel Téged a síterület legmagasabb részeibe. A színfalak mögött pedig hóágyúk segítségével gondoskodunk a hóbiztos síélményekről.

A sírégió megkülönböztetőjegye a csodálatos kilátás, amely megnyitja előtted a Loser egyedülálló hegyi panorámáját. Engedd, hogy a tekinteted elkalandozzon a csillogó Dachstein gleccseren át egészen a távoli Großvenediger hegycsúcsáig, raktározd el magadban ezeket az impressziókat és vidd haza magaddal! A napfényes kilátások, izgalmas sípályák világát azonban már most otthonodban élvezheted!

 

Loser tapasztalatok

Saját tapasztalatból mondhatjuk, hogy ez mind igaz. Altaussee télen is gyönyörő, hát még nyáron! Ki ne hagyjátok a pékséget a faluban!

Loser sípályának pedig tényleg van valami varázsa! A falu fölött egy völgyben helyezkedik el. A sífelvonól innen indulnak a 2 szemközti hegyre. Nagy előny, hogy néhány felvonóval igen sok pályát síelhetünk be! 

Külön élvezetet adnak a Hagan Lodge apartman házai, szétszórva körbeölelik a felvonókat! 2 szintes, rendezett, a legmagasbb szintű szolgáltatásokkal (wifi, szauna, hatalmas fürdő és nappali, dolgozó és olvasó rész a hálóban...) kínált apartmanházaknál jobbat még próbáltunk ki!

Altaussee-Loser Síbérlet árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
43 €
Gyerek
22 €
1 Napos
16 €
43 €
58 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Altaussee-Loser sípályához

Szerintetek Altaussee-Loser...

2014-02-20
Profiknak: Szerethető!
2013-10-24
Freeride-ra: Az egyik hely kifejezetten freeride-ra. A magas lavina veszély kicsit visszatartó, bár a helyi erők minden reggel robbantják őket.
Családosoknak: Gyönyörű, de nem annyira felkapott, hogy tumultus legyen.
Jártál már ALTAUSSEE-LOSER síterepén? Mondd el a véleményed!
Hirdetés