Síelők és teniszezők boltja

1114 Budapest XI. kerület Bartók Béla út 72
Hirdetés

Síelők és teniszezők boltja-Sportért síbolt

Sícipő, síléc, és síruházat akciók...részletek..

www.sportert.hu

 

A Sport-Ért Kft. első üzletét, a Síelők és Teniszezők boltját 1985-ben nyitotta meg a Bartók Béla út 72.-ben, 24 m2-en. A forgalom növekedésével az üzlet alapterületét is fokozatosan növeltük, 2000-től 150 m2, 2005-től már közel 400 m2-en vártuk vásárlóinkat.
Áruválasztékunkat is hasonló arányban bővítettük; 6 márkából mintegy 1.000 pár sílécet és közel ennyi sícipőt kínálunk! Ruházati és kiegészítő termékekből is hasonlóan nagy a választék!

Három üzletünk egymás mellett!

  • Síelők és teniszezők boltja: sílécek, sícipők, teniszfelszerelések óriási választéka.
  • Síszervíz és bizományi: síléc, snowboard javítás, felújítás, használt felszerelések értékesítése
  • Snowboard bolt, kölcsönző: snowboard felszerelések széles kínálata, ruházat, kiegészítők, szemüvegek, sisakok, - sí és snowboard kölcsönzés.
    (Bejárat a Szabolcska Mihály utcából.)

Az üzlet
Az üzlet
Közvetlenül a szakbolt mellett kapott helyet a szervíz, a kölcsönző és a bizományi üzlet.

Nyáron a teniszé a főszerep. Teniszütők, kiegészítők, ruházat széles választékát kínáljuk. Ezzel párhuzamosan kiváló minőség teniszpályákat üzemeltetünk: 7 pályánk van Soroksáron (3 fedett), 3 pálya Balatonszárszón.
2006-tól elkezdtük a teniszpálya felszerelések és a carving teniszütő nagykereseskedelmi forgalmazását is.

Törzsvásárlói kedvezmények!

A választék

Az üzlet választékát és szolgáltatásait folyamatosan bővítjük; ma már Budapest egyik legszélesebb árukészletével rendelkezünk, a szervízben pedig a legkorszerbb gépek (talpfelújító, húrozó, stb.) állnak a vásárlók szolgálatában.
Igyekszünk a vásárlók minden rétegének igényét kielégíteni. Az olcsó sporteszközöktől a csúcsmodellekig nálunk minden megtalálható. Azon legszéleseb vásárlói réteg igényeinek is meg tudunk felelni, akik a jó minőséget helyezik előnybe kedvező áron. Áraink a régi kapcsolatok és a rendelt mennyiség miatt, a lehető legkedvezőbbek.

Részletek.....Termékeink...

Hirdetés