Budai Sport I.

1117 Budapest XI. kerület Budafoki út 81
Hirdetés

Örömmel üdvözöljük a Budai Sport Szervíz oldalán.

Szervizünk több mint 20 év tapasztalatával áll a sportolók - profik és amatõrök - szolgálatában. Munkánkat nagymértékben segíti ezen sporteszközök aktív használata, illetve a sportolói múlt és jelen.

Reméljük segítséget tudunk nyújtani a tenisz, a fallabda, a tollaslabda, a sízés és a snowboardozás területein, illetve minél hamarabb személyesen is találkozhatunk üzletünkben.

Jelszavunk: Húrozunk és csiszolunk!

A cég 1983-ban kezdte meg müködését a Budafoki út 83.-ban, egy szük alagsori pincehelyiségben. Fõ tevékenységünk már akkor is a teniszütõ húrozás volt, de más sporteszközök javítását is elvégeztük, leginkább futballabda javítását.

 Az üzlethelyiség folyamatos bõvítésével egyre szükebbnek bizonyultak a lehetõségek az alagsorban, hiszen ekkor már tenisz, sí, fallabda és snowboard szervizelésével és eladásával is foglalkoztunk. Eközben a német Pacific céggel alakult ki egy máig tartó szoros kapcsolat, aminek keretében a cég termékeinek - elsõsorban tenisz- és fallabdahúrok, kiegészítõk és nem utolsósorban az általunk is használt csúcsminõségü húrozógépek - eladásával foglalkozunk. Jó néhány éve hivatalos HEAD márkaboltként is müködünk.

 2001-ben új üzlethelyiségbe költöztünk, a jelenlegi helyünkre, mely szerencsére nincs messze a régi üzlettõl. Az üzlet hangulata és arculata továbbra is tükrözi az alapítók elképzeléseit, elgondolásait.

Forgalmazott márkák
Tenisz: HEAD,Wilson, Völkl, Prince, stb;
Fallabda: HEAD, Pacific Keencraft;
Tollaslabda: Yonex, Pacific Keencraft;
Sí: HEAD, Blizzard;
Snowboard: HEAD, Factory;
Síruházat: Xmax; HEAD, Spyder;
Sícipõk: HEAD, Nordica, stb;

 

Hirdetés
Hirdetés