Menü

2008.06.20.     Hozzászólás 0

Wakeboard verseny a város közepén - RedBull WinchBattle&ReUnionParty by 4Bro

Nézőknek ingyenes a belépés a RedBull WinchBattle&ReUnionParty by 4Bro városi wakeboard versenyre, amit egy frenetikus bulival is összekötnek. A nyitott medókat a Komjádi uszoda szolgáltatja a bulit és a nézőteret, pedig a tetején lévő Fecske terasz.


Június 20. Péntek (Esőnap szombat)
Fecske terasz, Komjádi uszoda
Kezdés:20:00

 

Sokan mondják, hogy a wakeboard és a snowboard rengeteg mindenben hasonlít egymásra…Pár dologban biztos nem legalábbis eddig nem…

Nem volt RedBull CityShred tour a wakeseknél, ami igen nagyot durrant pár éve a snowboardos berkekben vagy vehetnénk a mega Reclosing/Reopening szezonyitó,-záró bulikat.

Nincs vita a wakeboard kicsiny hazánkban nagyot durrant az utóbbi pár évben: fantasztikus pályák, hihetetlen versenyek, elképesztő versenyzők, nem beszélve arról a rengeteg lelkes emberről, aki minden reggel azon gondolkodik, hogy mi legyen az aznapi új trükkje…

De azért mintha hiányozna valami ebből. Mi úgy érezzük, hogy lehetne ezt a dolgot fokozni.
Összekellene gyűlni. Hogyan? Verseny és buli.
Megpróbáljuk mindjárt ezt a kettőt egybegyúrni.

Hogy mi a tervünk lényege?
Városi wakeboard versenyt rendezni a város közepén egy igazán patinás helyen, összekötve egy frenetikus bulival Ott ahol mind a kettő csak erről a sportról szól.
A nyitott medókat a Komjádi uszoda szolgáltatja a bulit és a nézőteret, pedig a tetején lévő Fecske terasz. Wakeboard a Komjádiban, és aztán buli a tetején..

 

A verseny meghívásos és a magyar illetve nemzetközi top ridereket tömöríti egy 3 órás Battle-be. A húzóerőről Gaboard 3 megtuningolt Winche fog gondoskodni, ami 10 méteres magasságból fog húzni, hogy a kellő emelés meglegyen. A pályán 2+1 elem kap majd helyet, az 50-es nagymedóban párhuzamos felállítással egy kicker, slide kombó fogja várni a versenyzőket, akik head to head rendszerben fognak megküzdeni egymással.(2 nyert kör győz). Ezt megelőzően a két medence között átívelő slideon pedig a Hardcore díjjért megy majd az egyórás kötetlen session!

Az ajándék ruhákat és a vásárlási utalványokat most elfelejtjük és 250 000 Ft Cash-t tolunk ki a legjobbaknak, egy-egy Skullcandy fülhallgató kíséretében. De, hogy ne csak a fülesben „szóljon a Rap” arról Dj Sobek,Dj Revolution és Dj Blackdog fog gondoskodni a versenyt követő-övező buliban, amelyet stílusosan a Reunion névre kereszteltünk, mert szeretnénk ha ez egy igazi hagyomány teremtő wakeboard összünnep lenne, ahol mindenki egyesül és senki sincs a körön kívül!
A belépés ingyenes és kötelező!

A Buli erős és fájdalommentes lesz, mint mindig!

 

 

Támogatók:
RedBull,Oneill,Jagermeister

Partnerek:
Josee,GaboardWinch,Exit,Molino.hu,Skullcandy

Ajánló