Utazást, síelést, fejpántot sorsoltunk Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2013/02/25
Síbérletet, szállást és frankó Karintiás fejpántokat sorsoltunk.
Hirdetés

Alpesi síelés Karintiában:
sok hó és még több napsütés!

Karintia téli kínálata magával ragadja a családokat, kezdőket és a sportos kihívásokra vágyókat egyaránt: szelíd lankák, széles lesiklópályák; könnyed délies életérzés és kedvezményes családi ajánlatok, mint a „Familien-Euro”, a sípályakomornyik és a WIFI-kapcsolat a sípályán – pihentető és feledhetetlen üdülési élmények. Karintia új vízi élményparadicsoma a Kärnten Therme, amely móka, fittség és spa lehetőségekkel minden vizipocok, sportőrült és wellness rajongó számára széles kínálattal áll rendelkezésre. 

A „Familien-Euro” ajánlatcsomag
A Bad Kleinkirchheim/St. Oswald síterepen is határtalan téli élmények várják a családokat, mert meghatározott heteken igénybe vehetik a „Familien-Euro” kedvezményt: az ajánlatnak köszönhetően a 12 éven aluli gyermekek naponta egy euróért síelhetnek a tökéletesen karbantartott sípályákon. Ha mindez még mind nem elég: a sí- és snowboardfelszerelés kölcsönzése és a síszerviz is ingyenes. A síterep több mint 100 kilométernyi sípályával Karintia második legnagyobb síparadicsoma. Tavasszal igazán különleges ajánlattal várja a napfényes síelés szerelmeseit: a „Sí- és termálhét” alkalmával (2013. március 9-től április 1-ig) azoknak a vendégeknek, akik legalább hét éjszakát töltenek a sírégióban, ingyenesen jár a síbérlet, valamint 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a Római termálfürdőbe és a St. Kathrein fürdőbe. Az idei téli szezon egy további fénypontja az új hópark a Nockalmon.

Klikk: részletes infók az ajánlatról.

  

„Familien-Euro” csomagajánlat - 12 év alatti gyermekeknek € 1/nap/síbérlet

• 7 éjszaka a választott kategóriában
• 6-napos síbérlet Bad Kleinkirchheim / St. Oswald

Promóciós időszak: 2013.01.12- 04.01

Árak: 699 €-tól/7 éjszaka/6 napos síbérlet a gyerekek számára, apartmanban ellátás nélkül vagy panzióban reggelivel, 2 felnőtt és 2, 12 év alatti gyermek részére.

Klikk: Minden részlet itt! és ITT

 

Nyeremények és nyertesek

1. Díj: 1 x 5 éjszaka 2 felnőtt és egy 12 éves kor alatti gyermek részére egy 3*-os Hotelben, félpanzióval

Imre Dóra - Budaörs

 

2. Díj: 1 x 3 napos síbérlet 2 fő részére

Fekete Dániel - Pilisborosjenő

 

3. Díj: 2 x Karintia logós kötött “Eisbär” homlokpánt

Rozsondai Tibor - Debrecen

Hirdetés