US Open – Scotty Lago a legeredményesebb rider Hír

boardsport.hu
2009/03/26
A rendezvény a QuterPipe-pal kezdődött, ahol a 9 méter magas negyedkör vége nem volt teljesen függőleges (undervert) ezért nem volt elég kiszállni, de el is kellett ugrani, hogy ne a negyedkör tetején landoljanak.
Hirdetés

A hétvégén immár 27 alkalommal került megrendezésre a Burton US Open. A rendezvény a QuterPipe-pal kezdődött péntek este, ahol a ridereknek különösen oda kellett figyelni, hiszen a 9 méter magas negyedkör vége nem volt teljesen függőleges (undervert) ezért nem volt elég kiszállni, de el is kellett ugrani, hogy ne a negyedkör tetején landoljanak. Ezt a legjobban Scotty Lago oldotta meg ezen az estén hiszen olyan trükköket láthattunk tőle, mint a frontside 720 truckdriver, corked back 540 és backside 900. Jó volt látni, hogy a versenyen Peter Line, a 35 éves snowboard legenda is elindult, aki 13 év után tért vissza a US Open-re és hatalmas back 540-eket, air to fakie-ket osztott a negyedkörön.

  Vasárnap került megrendezésre a SlopeStyle ahol Scotty Ismét felállhatott a dobogóra, a 3. helyet szerezte meg, Chas Guldemond és Sebastien Toutant mögött.

  Ezzel az eredménnyel a Billabong üdvöskéje lett a US Open legeredményesebb ridere és egy vadonatúj Volvó boldog tulajdnosa.  Scotty egy Egyesült Államok keleti partjáról New Hampshire-ből származik, így már 13 éve a US Open lelkes látogatója. Ezért különösen sokat jelentett neki a cím, hiszen korábban még dobogóra sem került soha.
Hirdetés