Technikai vívmányok a szabadabb szabadidősportért Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/03/26
A szabadidősport lényege visszatérni természetanyánkhoz, kiszabadulni a városi mesterséges környezetből. De mit tegyünk, ha néha a mesterséges emberi technológia a szabadidősport hasznára válik!? Talán még jó is kisülhet belőle.
Hirdetés

A síszezon vége felé - amikor talán több hó van, mint eddig bármikor - még egy-két érdekes technológiai vívmányról adunk számot. Az egyik ilyen a fényviszonyokhoz alkalmazkodó síszemüveg , ami elektromos működése révén az éppen aktuális fényviszonyoknak megfelelően változtatja a plexi színét. Így ugyanazt a szemüveget viselhetjük az éjszakai sízés alkalmával, amit a nappali rikító fényben.

Hogy nyáron se essünk ki a snowboard gyakorlatból és jövőre kezdeti botladozás nélkül, rutinnal vághassunk neki az első lesiklás nak, bármikor gyakorolhatunk az iJoy Snowboard Szimulátor ral. Többféle nehézségi fokozatban állítható, motorizált kütyü.

 

De, hogy ne csak téli sport okról essen szó, vegyünk egy nyári sport ot górcső alá. A Motorola is beszállt a kerékpár -bizniszbe. A főként fejlődő országokba szánt kerékpár ok lényege, hogy akár a mobiltelefonokat is feltölthetjük a speciális dinamóval. A motiváció így garantált, ha merül a mobil, tekerni kell néhány kilcsit.

 
- Mozgásvilág.hu -
Hirdetés