Menü

2006.12.01.     Hozzászólás 0

http://www.austriatourism.com

Stájerország 2006

Ausztria zöld szíve hófehér téli pompában
Stájerország az ellentétek varázslatos harmóniája valósul meg. A földrajzi adottságokat tekintve az északon található Dachstein-gleccser és a déli vidékek lankás szõlõskertjei, szelíd dombhátai, az üdülési kínálatot tekintve pedig a sípályák, havas téli örömök és a termálfürdõk nyújtotta kényeztetõ szolgáltatások állnak egymással szembe.

Ez a vonzó, harmonikus ellentét az elkövetkezõ télen csak még erõsebben jelentkezik majd Stájerország üdülési ajánlataiban.

A Steiermark Tourismus téli frissesség Stájerországban néven kínál sajátos üdülési élményt a vendégeknek a téli sportok ellentételezéseként, és ígér a téli álomhoz hasonló visszavonulást a pihentetõ, felüdítõ semmittevésbe. Ez a semmittevés a téli táj nyugodt, kapkodás nélküli felfedezését, az üdülési élmények valóságos átélését és az energiával való feltöltõdést jelenti. Stájerország téli kínálatát emellett a gasztronómiához és a wellnesshez kapcsolódó üdülési élmények teszik teljessé.


A legfontosabb téli számok: 9 rekordtél egymást követõen

A 2005/2006-os télen Stájerország immár 9. alkalommal tudott egymást követõen növekedést felmutatni az idegenforgalmi bevételek (+4,3%), a vendégérkezések (+5,9%) és a vendégéjszakák (+2,6%) terén.
2005/2006-os tél: idegenforgalmi bevételek: 460,3 millió euró // vendégérkezések száma: 1.213.207 // vendégéjszakák száma: 4.489.010

Ha érdekelnek a hóviszonyok, vagy csak meg szeretnéd nézni az Osztrák pályákat, kattints IDE!