Menü

2013.02.13.     Hozzászólás 1

Snow és Show a 2013-as SnowShow-n

Lindsey Vonn síléce, jelmezes retro síelés, sílécteszt, tombola, verseny és szórakozás - ez mind és ennél sokkal több a SnowShow 2013 rendezvényen.


2013.február 9-10-én került megrendezésre a II. SnowShow a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban, ezen belül is a II. Boda Pál Kupa, ahol a legkisebbektől a legrutinosabb „öreg rókáig” mindenki összemérhette a sítudását a versenyen. Rekordszámú nevezés mellett, 22 kategóriában hirdettünk eredményt, külön köszönet a Boda családnak, akik szép számmal neveztek a versenyre.

 

SnowShow

 

A 2013-as SnowShow keretein belül a Mozgásvilág.hu síteszten 6 világmárka síléceit lehetett tesztelni. Az Atomic, a Blizzard, a Head, Nordica, Salomon, és a Völkl is elhozta a gyárak legújabb fejlesztéseit és újdonságait felvonultató léceket.

A szakemberek közel 100 lécből ajánlottak mindenki számára megfelelőt, sítudástól, kortól, súlytól függően. Arra is volt megoldás, ha valaki Lindsey Vonn lécével akart csúszni. A téli hangulatba jól beillett a The North Face alaptábori sátra is.

 

A sátoraljaújhelyi síiskolába már érdemes volt korán reggel jelentkezni, mert gyorsan beteltek a csoportok, az oktatók egész nap teljes gőzzel oktattak.

A szombati verseny után azonnal kezdődött a nagy érdeklődésre számot tartó „jelmezes” retró beöltözés, több évtizedet magába foglaló ruhákat és síléceket felvonultató csapat. Voltak, akik a hetvenes évekre jellemző „dióverőkkel” mutattak be gyakorlatokat, de voltak, akik inkább a fa síléccel és a posztó ruházatban síeltek.

 

SnowShow 2013

 

Idén is volt tombola nyereménysorsolás, ahol több, mint félmillió forint értékben sorsoltunk értékesebbnél-értékesebb ajándékokat, hála a bőkezű támogatóknak.

A nyereménysorsolás után a legjobban várt eredményhirdetés következett, ahol az összes kategóriában tudtunk eredményt hirdetni a leggyorsabbaknak.

 

SnowShow 2013

 

„Láttál már örömtől csillogó gyermekszempárt, amikor nyakába akasztják egy síverseny után a győztesnek járó érmet?”

Mi, akik ott voltunk láttunk csillogó szempárt, sokat.

Miután a hegyen véget értek a programok, akkor kezdődött az élet az idén átadott jégpályán, ahol szólt a „hütte” zene és Jagermeistert kínáltak a szép hostess lányok.

A vasárnap már „csak” levezetés volt az előző naphoz képest, ez a nap már az önfeledt tesztelésé volt, remek havon, újdonsült barátok közt.

Köszönjük a támogatóknak a bőkezű felajánlásokat, és hogy ebben az évben is mellénk álltak és hittek a rendezvény sikerében.