Menü

2010.09.29.     Hozzászólás 1

Turizmus.com

Síelés egyetlen síbérlettel Innsbruck környékén

Az Olympia SkiWorld Innsbruck valamennyi síterepe felfedezhető egyetlen síbérlettel

Innsbruck közvetlen közelében összesen nyolc síterep található, amelyek nagyszerű adottságokkal csábítanak örömteli síelésre és snowboardozásra.

A sírégióban összesen 280 kilométernyi sípálya található. Aki igazán magasra vágyna, az töltheti üdülését Ausztria legmagasabban fekvő „sífalujában“, a 2000 méter magasan fekvő Kühtai-ban vagy ellátogathat a 3000 méteres Stubai-gleccserre. Innsbruck „legőrültebb“ parkja, a Nitro Skylinepark közvetlenül a város felett található és egyedülálló élményeket kínál a snowboardosoknak. A síelők és napimádók a Nordkette-felvonóval juthatnak fel a város házi hegyére, amelyről varázslatos kilátás nyílik a környező tájra. Aki könnyed, nyugodt téli élményekre vágyik az választhatja a Mutterer Alm, Rangger Köpfl vagy a Schlick 2000 családias hangulatú síterepeket.

 

Az Olympia SkiWorld Innsbruck síbérlettel nemcsak a nyolc nagyszerű síterep mindegyikén síelhetünk, hanem ingyenesen használhatóak a síbuszok is, amelyek kényelmesen és gyorsan szállítják az üdülővendégeket a kívánt síterepre. Még kedvezőbb áron síelhet az, akinek van Club Innsbruck kártyája, hiszen ezzel a kedvezményes kártyával további engedmény jár a síbérlet árából. Az ingyenes kártya további szolgáltatásai közé tartoznak például a városnézésnél igénybe vehető kedvezmények, az ingyenes részvétel egy romantikus téli túrán vagy az ingyenes gyermekfelügyelet az Igls síóvodában. A Club Innsbruck kártya automatikusan jár azoknak a vendégeknek, akik legalább egy éjszakát eltöltenek Innsbruckban vagy a város üdülőfalvaiban. A kedvezményes kártyát a szálláshelyükön vehetik át a szállóvendégek.

 

Ausztriában egyébként enyhe növekedést mutatnak a statisztikák, a magyar vendégéjszakák száma júliusig valamivel meghaladta az egymilliót, s az augusztusi adatok is bíztatóak, igaz, minden még csak 1-2 százalékos növekedésnek felel meg a korábbiakhoz képest.
Info a síbérlettől:
www.ski-innsbruck.at

Osztrák sípályák: klikk ide!

Olvass többet a témáról: sí/snowboard