Sí & Rafting - szezonváltó túra Bovecben Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/03/21
Márciusban az egyre erősödő napsugarak ellenére a hegyen jellemzően még tombolnak a mínuszok, miközben az 1800 méterrel lejjebb fekvő Soca völgye már a tavaszi virágoktól színes. Ha Te is érzed a tavaszi bizsergést, csatlakozz hozzánk, hogy részese lehess ennek a nem mindennapi kalandnak!
Hirdetés

Március közepére szervezett szezonváltó túránk már teltházas, de a nagy érdeklődésre tekintettel a húsvéti ünnepeket követő hétvégén megismételjük a programot! 

 


A hó vastagsága március 19-én: 250cm!! ()     A Bovec felett húzódó kanini síterep azért különleges, mert a szlovéniai sípályák közül csak az itteniek visznek fel 2200 méteres tengerszint feletti magasságig! Tiszta időben a legmagasabb pontokról ellátni egészen az Adriáig!!   Ez idő tájt az egyre erősödő napsugarak ellenére is a hegyen jellemzően még „tombolnak” a mínuszok, így jó minőségű pályákra számíthattok. Mindemellett az 1800 méterrel lejjebb fekvő völgyben már tavaszodik, ami megdobogtatja minden - téli álmából ébredező - valamire való rafter szívét.   Ha Te is érzed a bizsergést, csatlakozz hozzánk, hogy részese lehess ennek a nem mindennapi kalandnak!   Kérjük, hogy részvételi szándékodat 2008. március 18-ig jelezd! Szállás a Hotel Alp***-ban A program ára:   29.900 Ft/fő – kétágyas szobában   Mely tartalmaz: -       2 éjszaka szállást a Hotel Alp***-ban -       Félpanziós ellátást – büfé reggelivel és vacsorával   -    1 napos síbérletet a Kaninra   -   Raftingot a Soca-folyón                  Szeretettel várnak a HungaroRaft túravezetői! Jelentkezéshez, ill. bővebb tájékoztatóért keresd irodánkat! részletek ->
Hirdetés