Menü

2010.12.08.     Hozzászólás 0

Mozgásvilág.hu

Rossignol 2011: Dizájn és Technológia

"Lécekbe sűrített dízájn" A 2010/2011-es téli szezonban ezen a téren továbbra is rendkívülit alkotott a Rossignol!

A lényeg az idei szezonban is, hogy konkurencia továbbra is irigykedve nézheti a francia gyártó léceit. A Rossignol esetében érdemes továbbá tudni, hogy az elsők között, már 1907-ben készített fa síléceket így a francia síipar egyik méltán népszerű képviselője.

 

A márka egyik leghíresebb versenyzője pedig, az az olasz Alberto Tomba volt, aki a világ  legsikeresebb férfi szlalomosa lett pályafutása alatt. Tomba 1992-től 1998-ig tartó pályafutása alatt szinte mindent megnyert Rossignol sílécekkel.

Ha egy jót síelnél
A Rossignol az idei szezonban továbbra is a Zenith lécekre helyezi a hangsúlyt az All Mountain lécek között, amelyek a masszív anyagok, valamint szélességük miatt pályán kívül is nagyon jól használhatóak.

Zenith 

Ebbe a családba tartoznak továbbá az AutoTurn technológiával középhaladó sízőknek tervezett Alias lécek. Ezek a sílécek hosszan felhajló csőrrel és farral, továbbá széles csípővel vannak felvértezve, melynek következményeként, sokkal  pontosabban kezelhetőbbek a hagyományosnak mondható allround síléceknél. 

Alias 

A Zenith és az Alias lécek mellett ebbe a családba tartoznak még a PMC lécek is. A PMC lécek a kezdő síelőknek biztosítanak megfelelő alternatívát, mivel fordulékonyak, és még az áruk is kedvező. A technológia vívmányok mellett az összes léc magán viseli a modern dízájn elemeket is.
PMC

 

Férfi verziók:
81203-rossignol_men.jpg 

Női verziók:
81203-rossignol_women.jpg
FOR WOMEN TECHNOLÓGIA: Ez az a technológia, aminek köszönhetően nem csak részletgazdag, és egyedien szép léceket képes készíteni a Rossignol évről-évre, hanem követni tudja a technikai újításokat is.  A 2010/2011-es téli szezonban a francia síléc gyártó továbbra is az egyik legtöbb fajta női sílécet tudja biztosítani a sílécek piacán. Ennek köszönhetően a hölgyek számára készített Attraxion, Harmony, és Passion lécek között könnyen megtalálhatják a szebbik nem képviselői a számunkra leginkább tetsző példányt.

  

Röviden összefoglalva: Profik, kezdők, és újrakezdők, férfiak, nők, valamint gyerekek az idei szezonban sem maradnak a Rossignol egyedi dízájnnal rendelkező sífelszerelés nélkül.

Magyarországon a legnagyobb Rossignol síléc, és sífelszerelés- sícipő, szemüveg, bukósisak, kesztyű- választékával az idei szezonban a Zentai Sport vár, ahol a kezdőtől a profiig, kisgyerektől az óriásokig mindenki megvásárolhatja teljes sífelszerelését kedvező áron.

81203-rossignolzentai.jpg

Olvass többet a témáról: rossignol