Murau szezonzáró márciusban Hír

Murau szezonzáró márciusban Hír

Positive.co;http://www.positivecommunications.hu
2014/02/24
1993 óta a sátjer síterepen ér véget a magyar havas szezon
Hirdetés

Március 13. és 16. között rendezik meg idén a 22. Fundango Snowboard Magyar Bajnokságot és Síkupát. A 4 napos eseményen a magyar profi mezőny színe java felvonul és hóból illetve buliból sem lesz hiány.

Az idei versenyek több okból is érdekesek lesznek. Egyrészt a téli játékok miatt nő az érdeklődés a havas sportok iránt, másrészt a kreischbergi terepen 1 héttel a magyar bajnokság előtt rendeznek Slope Style világkupát, így bizonyosan minőségi pályán versenyeznek a hazai profik is. A március 15. köré szerveződő hagyományos télzáró eseményen alpin és freestyle számokban is versenyeznek snowboardosok és síelők, és az idei verseny is a látványos test-test elleni cross számmal zárul.

 

A hóbiztos pályáiról ismert Kreischbergen az itthoni enyhe napokban is folyamatosan érkezik a friss havazás, így biztos nem lesz probléma a pályák állapotával. A szervezők a lelkes „műkedvelőkre” és a kikapcsolódni vágyókra is gondoltak, hiszen lesznek amatőr futamok, számos szórakoztató programelem, Atomic síteszt, kényelmes lounge terasz az OTP Junior jóvoltából és az esti bulik sem maradnak el, ahol magyar DJ szórakoztatja a nagyérdeműt. Emellett idén a szombati főnapra még egy – a legjobb szabad stílusú versenyzőknek meghirdetett – látvány show is bekerült, amin a 6 legjobb magyar küzd meg a speciális díjért!

 

Menj busszal
A 4 napos szezonzáróra idén először buszos transzfert is szerveznek, amelyre a Car Tour irodáiban és a MEEX szervezőinél lehet jelentkezni. Ugyanitt kedvezményes szálláscsomagok is foglalhatóak már 28 ezer Ft –tól! A versenyzőknek és a kísérőknek is lesznek kedvezményes bérletek, de akinek Multipont kártyája van, feltétlen hozza magával, mert a nevezés, a bérlet és még a buliban az ital is kedvezményes lesz azoknak, akik a zöld kártyát felmutatják.

 

Előzetes program:
Március 13. (csütörtök) Snowboard PSL és BA edzés
11:00 PSL futamok és döntő
21:00 közös koccintás, baráti összeülés – WM BAR

Március 14. (péntek, 2. nap) Big Air, Sí GS
10:00 Sí GS rajt (versenyző, amatőr)
11.30 BIG AIR selejtező és döntő 
15:30 Ollie és Limbo Jam, Hófoci
21:00 Bankár Mulató (WM Bar)

Március 15. (szombat, 3. nap) – PGS és Slope Style
10.30-13:30 Slope Style rajt
15:00 O’Neill HillRun
15:30 Big Air - Best of Kreischberg Show
21.00 FUNDANGO Rider’s vacsora (Hotel Relax) 
22.30 Díjkiosztó (Carver Pub Hotel Relax)
23.30 Party (Carver Pub Hotel Relax)

Március 16. (vasárnap, 4. nap) SBX, SX
10.00 Rajt: Sícross, Boardercross

Hirdetés