Műlesikló- és jégpálya az idei HoShow+-n Hír

HóShow+
2010/11/02
Ingyenes belépő az 1800 nm-es jégpályára, indoor lesiklópálya és sífutópálya, ajándékok és egy rahedli kedvezmény.
Hirdetés
November 12-én csalhatatlanul itt a téli szezon, hiszen nyílik a HÓ-SHOW+, ahová most huszadik alkalommal várják a téli sportok szerelmeseit. A háromnapos kiállítás idei díszvendége Ausztria, kiállítói az utóbbi évek legnagyobb alpesi turisztikai kínálatával jönnek Budapestre.
A kerek évfordulón „ünnepi szolgáltatásokat” csatoltak a belépőhöz: naponta húsz ajándék, helyben levásárolható ajándékutalvány, november végéig a „C” pavilonban működő 1800 négyzetméteres jégpályára ingyenes belépés jár a jegy mellé, ami beszámítható továbbá a párhuzamosan a Hősök terén zajló FRIDGE fesztiválon . Ugyanakkor a Fridge-re váltott jegyekkel a Hó-Show+ 50%-os kedvezménnyel látogatható, illetve aki Hó-Show jeggyel menne a Fridge fesztiválra, 20% kedvezményt kap a jegy árából és egy forralt bort. Kedvezményhez – összesen 200.000 Ft értékű kuponfüzethez - jut a jegytulajdonos belépéskor, melyeket a kiállítóknál a kiállítás ideje alatt válthat be. A jubileumi jegy az eddigi legtöbb plusz lehetőséget kínálja tehát a jubileumi HÓ-SHOW látogatóknak! Ráadásul  150 db ingyenes Hó-Show+ belépőt és egy 2 személyes 1 hetes álomsíelést sorsolnak ki a szervezők!
 
A kiállítás a teljes téli sportkészültség választékával várja a vásárlókat: az utolsó divat és a szerényebb pénztárcákhoz mért „ tavalyi legjobb” felszerelések és ruhák is kikerülnek a standokra. Az idén is lesz börze, a használt áruk vására. A turisztikai kínálatot különösen érdekessé teszik a kedvezmények, és a díszvendég Ausztria különleges ajánlatai.
A programok között idei újdonság a jégpálya, de persze lesz „műtél” is: indoor lesiklópálya és sífutópálya működik majd az „A” pavilonban, szánhúzó kutyák – hóhelyzettől független - bemutatója a szabadban! A látogatók a Karácsony-szigeten már a decemberi ünnepekre készülhetnek, édesség, ékszer, dekorációs kellékek várják a vásárlókat. 
  A HÓ-SHOW+-szal együtt: SPA&WELLNESS, TEREPZÓNA
A SPA& WELLNESS kiállítói 9. alkalommal a HÓSHOW+ mellé foglalnak „szállást” a Vásárközpontban. Egyre többen szeretik a téli nyarat, és egyre többen érdeklődnek a wellness szállodák szolgáltatásai iránt. Az Egészség, Turizmus és Életmód kiállítás idei kiemelt témája a diéta, háziasszonya Béres Alexandra, aki maga is érdekes és hasznos programokkal várja a közönséget. A SPA & Wellness kiállításon ezúttal megtudhatják, mi játszódik le szervezetünkben egy-egy fogyókúra során, hogyan kell ésszerűen, lemondás nélkül diétázni, milyen edzésformák, milyen fitness gyakorlatok és edzéstervek alkalmasak a testalkathoz, korhoz és egyéb tényezőkhöz.
OFFROAD autócsodák, motorszépségek és quad istállók zabolátlan csikói ficánkolnak majd a két kiállítással egy időben a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.  A TEREPZÓNA Offroad és Szabadidő-autó Kiállítás egyesíti a szabadidős és utcai autózás, a sport és a speciális ismeretszerzés fogalmát. A kísérő programok között Terracross bemutató, a Tereprally utolsó futamának SuperFinaléja. A Talmácsi Motorsport és a Sportime Magazin szervezésében ugyanekkor 5 ezer négyzetméteren az Autó-Motorsport Expo 2010 elnevezésű kiállítás zajlik, amelyen 100 db versenyautót állítanak ki.
 
SPORT, KALAND, ÉLMÉNY
Ha kalandra, élményre, szórakozásra vágynak keressék fel kiállításainkat. A november 12-14. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban sorra kerülő kiállításokat egy jeggyel lehet megtekinteni. A Volánbusszal érkezők 50%-os kedvezményben részesülnek a Volánbusz belföldi járatain. A Hungary Carddal rendelkezők kedvezményt kapnak a belépőjegy árából. Belépőjegyek Üdülési csekk ellenében is válthatók!
A részletekről, a programokról további információt találnak és online vásárolhatnak kedvezményes belépőjegyet (ezek a nyereményjátékokban nem vesznek részt!) a honlapokon, amelyek elérhetők a www.hungexpo.hu internetes oldalról.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés