Menü

2008.11.06.     Hozzászólás 0

turizmus.com

Megjelent a Schweiz Tourismus legújabb, „Tél” című kiadványa

A 2008-2009-es téli szezon legkiemelkedőbb eseményeiről tájékoztat a Schweiz Tourismus legújabb, „Tél” című, számos tippet és ajánlatot tartalmazó kiadványa.

A 80 oldalas füzet a Haslital régió, a Berni-felvidék, a Fribourg, a Genfi-tó és környéke, Graubünden, Kelet-Svájc, Liechtenstein, Közép-Svájc, Wallis és Jungfrau téli kínálatát mutatja be. A látogatók a síelésen túl  többféle kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak, erre 2500 kilométernyi téli túraútvonal, 500 kilométernyi szánkópálya, különleges wellness lehetőségek, érdekes programok, igazi élményt kínáló expresszek teremtenek lehetőséget.

 

A gyerekekre egész Svájc területén kiemelt figyelmet fordítanak: a kicsik 185 svájci sí- és snowboardiskolának, valamint 91 Swiss Snow Kids településnek köszönhetően már hároméves kortól megismerkedhetnek a síelés alapjaival. A kiadványban megtalálható internetes kód segítségével a látogatók még gyorsabban szerezhetik be az információkat az egyes üdülőhelyekről, a rendezvényekről, a sípályákról, az aktuális hóhelyzetről a www.myswitzerland.com oldalon.

Olvass többet a témáról: , snowboard, szánkó