Menü

2008.12.09.     Hozzászólás 0

www.karintia.com

Lavanttal - családbarát síterep

A Lavanttal a Karintiai-Alpok nyugalmasabb célpontjai közé tartozik. A családok itt télen is megtalálhatják a megfelelő ajánlatot egy hangulatos üdülőházban, családbarát panzióban és szállodában vagy egy parasztgazdaságnál töltött üdülésre.

A 90 kilométernyi sípálya között találhatóak kezdőknek ideális lejtők és izgalmas lesiklópályák is. 28 felvonó szállítja a téli sportok kedvelőit akár 2100 méteres magasságba. A gyermekekről első osztályú síiskolákban gondoskodnak, amelyek sikerességét semmi sem bizonyítja jobban, mint a világkupa sorozatban is induló Roman Rupp, aki a Lavanttalból származik és a Koralpén tanult meg síelni. A nyugalmasabb nem jelent mindjárt unalmasat – a szórakozás itt is garantált. Kedveltek például a maskarás felvonulások farsang szombatján és keddjén.

 

Ajánlatcsomag: egy hét két felnőttnek és két gyermeknek (14 éves korig) egy komfortos alpesi kunyhóban, hatnapos síbérlettel már 950 eurótól foglalható.  

Egyetlen síbérlet Karintia és Kelet-Tirol valamennyi sípályájára.

34 síterület – ameddig a tél tart. Heiligenbluttól Sillianig. A Nassfeldtől a Matreiig. Lehetséges a „TopSkiPass Kärnten & Osttirol” síbérletnek köszönhetően!

34 síterület
1031 kilométernyi sípálya
289 felvonó
nagyszerű családi kedvezmények és ajánlatcsomagok
téli élmények és szórakozás
hatnapos „TopSkiPass Kärnten & Osttirol” síbérlet felnőtteknek 184 euró, gyermekeknek 14 éves kor alatt 93 euró.

 

További infó: www.karintia.com