Menü

2008.12.01.     Hozzászólás 0

Karintia: ahol valóra válnak a téli álmok

Az Alpokban számtalan sípálya, gleccser és idilli alpesi falucska található. Aki szeretné igazán kiélvezni a hideg évszak nyújtotta élményeket, az a megfelelő kombinációra helyezi a hangsúlyt. Karintiában, Ausztria legdélebbi tartományában garantáltan valóra válnak a téli álmok.

Miközben a festői völgyekben még javában folynak az őszi ünnepek, a hegyekben már kezdetét vette a téli szezon. Tökéletesen karbantartott sípályák és nagyszerű események gondoskodnak a megfelelő szezonkezdésről. A vonzó ajánlatcsomagok pedig teljessé teszik Karintia téli kínálatát.

 

Téli álmok – tökéletes sípályák, pihentető wellnesskezelések és vidám après-ski mulatságok. Heiligenblut és Nassfeld, Bad Kleinkirchheim és a Mölltali-gleccser között valóra válnak ezek a téli álmok: izgalmas világkupa lesiklópályák, szelíd lankák, kalandos buckáspályák és funparkok várják a síelőket és carvingosokat, a freeridereket és snowboardosokat, a profikat és kezdőket, valamint a családokat egyaránt. Karintiában összesen 1031 kilométernyi sípálya áll a téli sportok szerelmeseinek rendelkezésére.

 

Nyerj síutazást Karintiába! A nyereményjáték részleteihez kattints ide!

Olvass többet a témáról: alpok, gleccser, síelés, tél