Karintia vetkőzik Hír

Karintia vetkőzik Hír

Nassfeld Magyarország
2014/03/18
Bikini-Flashmob Nassfelden
Hirdetés

Nassfeld számára nincs olyan, hogy túl őrült ötlet, ha arról van szó, hogy a vendégek jól érezzék magukat. A "nice surprise" szlogenhez hűen mindig tartogatunk valami meglepetést.

Minden vendég, aki 03.22-én (IDŐPONTVÁLTOZÁS) 03.29-én bikiniben, fürdőnadrágban, matraccal, békatalppal, búvárszemüveggel vagy akár szörfdeszkával megjelenik a síterepen, sí napijegyet, ingyenes sí- és snowboard szervizt vagy akár egy rövid nassfeldi pihenést is nyerhet!

Az egyetlen apró feltétel: teljes strandfelszerelésben kell elkészíteni a "bizonyító erejű" fotót a Madritsche tetején, háttérben a gyönyörű hegyi panorámával. Aki a fotón teljes fürdőfelszerelésben látható, már egész biztosan nyert, hiszen benne lesz az újságban és a Youtube-on is fent lesz!

Annak érdekében, hogy a valódi nyári-tengerparti életérzést is elhozzuk, délelőtt 10 órától karibi zene szórakoztatja a résztvevőket, illetve az Arteni topmodelljei - Észak-kelet Olaszország legnagyobb divatmárkája - mutatják be a 2014-es nyári szezon legújabb trendjeit.

Mivel nem szeretnénk, hogy bárki is megfázzon, sem a modellek, sem a vendégek, ezért a Kofelplatz Madritsche-n átöltözési lehetőséget biztosítunk, ahol a bikinit síruhára lehet cserélni. Az átöltözés után a Bikini-Flashmob összes résztvevőjét vendégül látjuk egy forró italra.

 

 

Snow-Beach Day Forrás: Nassfeld.at
Snow-Beach Day
Kép forrása: Nassfeld.at

 

A délelőtti program résztvevőit délután a Tressdorfer Alm-nál megrendezendő Nassfeld-vízisí versenyre invitáljuk (Kezdés: 13 óra, Részvételi díj: 5€, Fődíj: 3500€) és kezdődhet a program, amire vártunk: hullámlovaglás egy 15 méteres medencében a hegyről nekifutva. Reméljük, hogy nem lesz merülés... ha mégis, akkor a fürdőruhák kéznél vannak.

Kedvező márciusi és áprilisi csomagajánlatokért keresse a budapesti Nassfeld irodát az alábbi elérhetőségeken!

Kapcsolat:
Nassfeld Iroda Magyarország,
1052 Budapest Fehérhajó u. 8-10.,
Tel: +36-1-329-6355,
Fax: +36-1-270-5417,
magyar@nassfeld.at,
www.nassfeld.at/hu

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés