Menü

2005.12.28.     Hozzászólás 0

Havazott, ráadásul sokat!

Már az ünnepek alatt is esett elég hó ahhoz, hogy beinduljon a síszezon a hazai pályákon is, de a tegnapi havazás után, végérvényesen eldőlt: MEGKEZDőDÖTT a 2005-2006-os síszezon!
Ennek örömére két újabb pályával (hazaiak) bővült az oldalunk kínálata. Rádásul igyekeztünk azokat megkeresni amikre a legjobban szükségük lehet. Így esett a választásunk a Visegrád-Nagyvillám, valamint Kékestető sípályákra.Ajánlom figyelmükbe a naponta frissülő hójelentésünket, amiből Önök is láthatják, hogy bőven elegendő hó fedi mindenhol a pályákat, a komfortos, „felszerelést nem tönkretevős” síelésre, snowboardozásra. (Visegrád - Nagyvillám sípályánál is magasabban áll a hó mint 7cm, mivel az december 24-i adat.) Érdemes megnézni hazánkat körülvevő pályákat is, hiszen külföldön jóval nagyobb sírégiók vannak. Elsősorban Ausztriát ajánlanám a figyelmükbe!
Az egész ország területén rengeteg a hó, a pályák minősége és hossza, közismerten jó. Oldalunkon számos osztrák pálya közül választhatja ki mindenki, a saját elképzelésének legmegfelelőbbet.
- Mozgásvilág -