Gyarapodó sípályák Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/02/21
Egy újság - legyen akár nyomtatott, vagy on-line - klasszikus esetben csak egyirányú kommunikációra képes. Erre jó a fórum, s hogy már a Mozgásvilág.hu is büszkélkedhet vele, már hasznára is vált. Az olvasói javaslatok alapján bővítettük a nyílvántartott sípályáink számát 3 újabbal, s ezt a jövőben is folytatni kívánjuk.
Hirdetés

Méltán került fel a listára az ausztriában lévő,   non-stop üzemelő Hintertux Gleccser a maga 3250m -es csúcsával, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik és a lesiklás sem utolsó a 12km-es Schwarze Pfanne pályán.

A Budapesttől 740km-re lévő Patscherkofel a havas sportok történetében igen nagy szerepet játszott, hiszen ezen a hegyen rendeztek már Olimpiát, Világbajnokságot és számtalan Világkupát is.

Végül, de nem utolsó sorban az olasz pályalista is gyarapodott a Zoncolan hegy, Ravascletto nevezetű pályájával, ami a Giulia Region egyik legjobban felszerelt síparadicsomának számít.

Reméljük sikerült örömet szereznünk az érintett fórumozóknak és rajtuk kívül sok más olvasónknak is, s továbbra is várjuk az ezzel (vagy bármi mással) kapcsolatos hozzászólásokat.

Legyünk Interaktívak!
- Mozgásvilág.hu -
Hirdetés