Egyedi, futurisztikus és megfizethető

Egyedi, futurisztikus és megfizethető

(x) - Támogatott tartalom
2013/12/09
A Dye célja:  olyan termékeket alkossunk, amelyek tovább fokozzák a hegyen szerzett élményeket. 

Az 1993-ban alapított Dye Precision először a paintball marker piacon vált ismertté. A paintball protektorok tervezése és gyártása során megszerzett tapasztalatokat felhasználva 2010-től sí és snowboard szemüvegeket és védőfelszereléseket is gyárt. 2012 novemberében felvásárolta a Protec-et a Vans-től így téve teljessé a termékpalettáját.

 

A Dye filozófiája
"A Dye csapatának magja sportolókból, mérnökökből, tervezőkből és technikusokból áll, akik maguk is az extrém sportok hódolói. A tökéletes tervezést és a legújabb technológiákat ötvözzük, hogy olyan termékeket alkossunk, amelyek tovább fokozzák a hegyen szerzett élményeket. "

A Dye nem titkolt célja, hogy a legjobb legyen minden szegmensben. Ez mit is jelent nekünk?

 

dye T1
dye T1

 

Legyen egyedi
A Dye szemüvegek kinézetükben már messziről megkülönböztethetők. Az összes Dye designt meghatározza a széles látószögű domború lencse, mely az egész keretet lefedi. 

A kerete maga egyedien mintás. A végtelenített mintázat garantálja, hogy nincs még egy ugyanolyan keret a földön!

 

Legyen kényelmes
A Dye PDH-nal elnevezett, ergonómikus szivacs és a nyomáselosztó pánt kialakítása garantálja, hogy a szemüveg lenyomata nem lesz ott a homlokodon.

Természetesen minden Dye szemüveg bukósisak kompatibilis, ezt külön erősíti, hogy a mióta A Protec házon belül van a bukósisakok és szemüvegek tervezésekor egyben tudnak gondolkodni.

 

Legyen cserélhető
A lencsék cserélhetősége a felső-kategóriás szegmensben manapság elvárt igény. A Dye CLK és T1 sorozata is cserélhető lencsés!
A 2 közül a T1 a "fapadosabb" - itt 4 csatlakozás található a kereten ami a lencsét rögzíti. Ezt a 4 pontot kell kioldani ha cserélni szeretnénk. A CLK (gondolom a Click szóból ered) a lehető legegyszerűbb cserélési mechanizmussal támad. A szemüveg 2 oldalán elhelyezett gombok megnyomásával akár kesztyűben is egyszerű a csere.

 

Ne párásodjon
Igen fontos ugye? A Dye szemüvegek 360 fokban szellőznek. Alul és oldalt engedik be a friss levegőt, míg a fáradt felül távozik.

Björn Leines, Dan Brisse, DCP, Aaron Biittner, Ville Uotila, Sami Luhtanen. Illusztris nevek akiket meggyőzött a Dye minősége. Étvágygerjesztőnek egy videó Alaszkából hatalmas hegyekkel, tele életérzéssel és egy óriási lavinával.

 

 

Legyen jóárasítva/olcsó
Nem utolsó szempont! Mintaboltjuk Budapesten a Reno Udvarban található .

Hirdetés
Hirdetés