Menü

2009.11.20.     Hozzászólás 0

Billabong Air&Style snowboard verseny

Légy részese Te is az élménynek és nyerj egy 2 személyes hétvégi utazást a Billabong Air&Style snowboard versenyre. A szerencsések VIP jeggyel vehetnek részt az eseményen, így biztos, hogy a legjobb helyről követhetik az eseményeket.

INNSBRUCK, AUSZTRIA
2009. december 5.

Az Air&Style 2008. januárjában visszatért a gyökereihez, az innsbrucki Bergisel Stadionba. Két sikeres negyedkör versenyt szerveztek azóta a Billabong támogatásával. Most a hagyományos Air&Style versenyszám a Big Air is hazatér.

 

A Ticket To Ride (TTR) verseny sorozat legmagasabb, 6 csillagos minősítésével rendelkező versenyére meghívott 16 snowboardos között nem kisebb nevek találhatók, mint: Peetu Piiroinen, Torstein Horgmo, Chas Guldemond, Antti Autti, Travis Rice, Andreas Wiig és Eero Ettala. A profik mellett a feltörekvő nemzedék is helyet kap a versenyen, a Rookie Challenge-ben 12 fiatal kap lehetőséget, hogy megcsillogtassa a tudását.
 
Az ugrató méretét jól példázza, hogy csak az ugrató és az érkező közötti kihagyás 9,5 méteres. Ennek legalább a dupláját kell átszállniuk az indulóknak egy jó landoláshoz. Az ehhez szükséges sebességet a síugrósánc érkezője biztosítja. Arról pedig, hogy az este ne csak a technikai ugrásokról szóljon a sokféle kreatív elemmel megtűzdelt, Red Bull End Section gondoskodik.
 
A 220 tonnás építmény tervezésénél arra is hangsúlyt fektettek a szervezők, hogy ne károsítsa a síugró sánc érkezőjét. A verseny megrendezéséhez összesen 1.500 köbméter hó szükséges. A szükséges hó mennyiséget már gyártják az Innsbruck környéki hegyekben.

 

A formátum az Air&Style ugróversenyein megszokott. Az indulókat véletlenszerű párokba csoportosítják és közvetlen kieséses rendszerben alakul ki a 4-es döntő. Itt 100.000 dolláros díjazásért és a dicsőséget jelképező Ring of Glory gyűrűért folyik a harc.
 
A snowboard verseny szüneteiben élő koncertek szórakoztatják a néző sereget.
Az este fő fellépője egy visszatérő banda, hiszen a svéd, The Hives már bizonyított a 2007-es, müncheni Air&Styl-on is.

 
 
Te is ott lehetsz a nézők között, ha jelentkezel a Billabong nyereményjátékára. A fődíj egy 2 személyes utazás az eseményre. A szerencsés nyertes és kísérője VIP jeggyel vehet részt az eseményen, így garantáltan a legjobb helyről követheti az eseményeket. E mellett kisorsolásra kerül 10db Air&Style ajándékcsomag is. Jelentkezés a billabong.hu-n!