Menü

2009.12.18.     Hozzászólás 0

Billabong.hu

Billabong Girls Days

Ez volt az eddigi legnépesebb tábor, és a szervező PowCukor crew ismét tudott újatt nyújtani...

Az idei téli Girls Days ismét jó hangulatban telt. Ez volt az eddigi legnépesebb tábor, és a szervező PowCukor crew ismét tudott újatt nyújtani a visszatérő és az új táborozóknak. Ez komoly szó hiszen ez már az ötödik lánytábor volt. A folytatásban a főszervező Horváth Dorka beszámolóját olvashatjátok.

 

"A bevált rutinban most sem csalódtunk, hisz az 5. girls days  minden várakozást felülmúlt. Egy pink közvélemény kutató cég kérdőíve szerint, sokan az idei téli tábort élvezték a legjobban. Érthető, hisz volt havunk, napsütésünk, parkunk, mászható hegygerincünk, karaokee gépünk, David Guetta koncertünk, és mindennél lelkesebb 30 csajunk! Garantált mix a sikerhez!

Az utolsó nap megtartott Billabong slide versenyen, nem volt olyan girly aki legalább egy fiftyt ne rakott volna rá a slidera. A győztes Szelei Bori kisasszony lett a sznóbi kategóriában, a síelőknél a megállíthatatlan Laskóy Nóémi csúszott a legügyesebben! A büszkeségtől eszüket vesztett Powcukor lányok azért még elrángatták az élményfürdőbe a csapatot, míg az otthon őrködő különítmény ipari mennyiségű forralt borral foglalkozott.

 

Az utolsó záró este emlékei mindenki számára ködösek, függetlenül, hogy Guetta Úrat vagy a Ridehouse HB-t választották! A lényeg, hogy ismét leszögezhetjük: Ladies know the best!"

Girls Days minisite friss képekkel...

 


 

Olvass többet a témáról: billabong, snowboard, slide