Bikini-Flashmob, vízicsúszda 2000 m-en és síbakancsos Salsa Nassfelden

Bikini-Flashmob, vízicsúszda 2000 m-en és síbakancsos Salsa Nassfelden

AddAuthor
2015/03/06
Ausztria legnagyobb „Bikini-Flashmobja“ - Vízicsúszda verseny fürdőruhában a sípályán - Kubai Salsa táncosok és „beach bárok“ várnak a Nassfeldi sípályán!
Hirdetés

Méteres hó, kristály-tiszta kék ég, ragyogó napsütés, hűtött frissítőket kínáló „beach“ bárok - avagy Ausztria legnagyobb „Bikini-Flashmobja“ - a hideg időjárás ellenére forró nyarat varázsol a szívünkbe és a sípályára a Karintiai Nassfelden, ugyanis 2015. március 14. - április 12. között Nassfeld az Alpok legnagyobb alpesi „beach“ napozóteraszává változik!

Március 15-én Ausztria legnagyobb “Bikini-Flashmobja” 2000 méter magasan a nassfeldi sípályán Forrás: www.nassfeld.at/hu
Március 15-én Ausztria legnagyobb “Bikini-Flashmobja” 2000 méter magasan a nassfeldi sípályán
Kép forrása: www.nassfeld.at/hu

Galériáért katt a képre!


„Beach bárok“ a síterepen – az Alpok legnagyobb napozóterasza
Nassfelden süt a legtöbbet a nap egész Karintiában – februárban átlagosan 141 órát! 2015 március 14. és április 12. között különleges „ beach síbárokat“ nyitnak meg napozóágyakkal a síterepen, ezzel az Alpok legnagyobb napozóteraszává változtatva Nassfeldet. Sífutók tömkelege iszogat és relaxál majd a hintaágyakban, napozóágyakban, strandszékeken, „napozókanapékon“, élvezve a „live“ zenekarokat, gyönyörködve a mesés hegyi panorámában és élvezve az osztrák és az olasz konyha ínyenc specialitásait.


Bikini-Flashmob és Vízicsúszda verseny
Ausztria legnagyobb „Flashmobja“ - Vízicsúszda verseny fürdőruhában 2000 méteren a sípályán.

A különleges rendezvénysorozat része, a március 15.-én vasárnap megrendezésre kerülő „Snow Beach Day“ – azaz a vizicsúszda verseny 2000 méteren. Mindenki, aki fürdőruhában jelenik meg a rendezvényen, egy ajándék különleges hegyi italt kap, hogy még jobban felmelegedjen a 2000 méter magasságban lévő hegyi „strandon“. Ekkor és itt, a sífelvonó Madritsche állomásánál lesz Ausztria legnagyobb flashmobja, a „Bikini-Flashmob“ és annak fotózása.

A délutáni órákban egy különleges vízicsúszda verseny is megrendezésre kerül a sípályán, a kifejezetten erre az eseményre kialakított, speciális medencés vízicsúszdánál, ahol a „legelvetemültebb csúszás“ valamint a „legmenőbb strand cucc“ és az „én voltam az első aki pucéron csúszott“ díjak is átadásra kerülnek a zsűri által.

Salsázz a sípályán eredeti kubai táncosokkal
Salsáztál már síbakancsban a sípályán? Ha Te is azok közé tartozol, akiknek nem volt még ebben szerencséje, akkor itt a lehetőség!

2015. március 22-én Nassfelden salsázz a havon eredeti kubai táncosokkal Forrás: www.nassfeld.at/hu
2015. március 22-én Nassfelden salsázz a havon eredeti kubai táncosokkal
Kép forrása: www.nassfeld.at/hu
Galériáért katt a képre!

A különleges nassfeldi salsa buliban, a „Fiesta de Cuba“ rendezvényen, 2015. március 22-én együtt táncolhatsz a forró kubai ritmusokra, a többi jókedvű síelővel és a profi kubai táncosokkal a nassfeldi sípályán! Találkozhatsz Nassfeld legtáncosabb lábú síelőivel, valamint az eredeti kubai táncosokkal, akikkel együtt rophatod a táncparketten a rumbát, mambot, salsát vagy sambát, és közben isteni egzotikus italokat kóstolhatsz!


Gyerekeknek: Húsvéti tojás keresése a hóban
A gyerekeket pedig várja a „Húsvéti tojás keresés a hóban“ programunk 2015. március 29 - április 4 között sok izgalmas élménnyel!

Méteres hó, szikrázó Napsütés - Nassfelden több mint 100 órával többet süt a nap mint más síterepeken Forrás: www.nassfeld.at/hu
Méteres hó, szikrázó Napsütés - Nassfelden több mint 100 órával többet süt a nap mint más síterepeken
Kép forrása: www.nassfeld.at/hu
Galériáért katt a képre!

A legcsodálatosabb kilátást nyújtó napozóhelyek Nassfelden:

1.Garnitzenalm: Hangulatos, igényes bárok, széles napozóterasszal.
2.Berghex: Ebben az ernyőkkel árnyékolt bárban mindig zajlik az élet a Gartnerkofel sífelvonó megállónál
3. Plattner´s Einkehr: Csodálatos „napozóbár“ a családosoknak, a felhők felett. Annyira eredeti, hogy télen sílécen vagy gyalogosan érheted el - autóval nem lehet megközelíteni.
4.Noldistubn/Hotel Nassfeld: Hotel-étterem tágas napozóterasszal, regionális- és nemzetközi finomságokkal.
5. Kofelalm Madritsche: Hagyományos alpesi, de mégis korszerű Nassfeld legmagasabban fekvő Hüttéje! Mesés kilátás és három féle változatos étlap várja a vendégeket.
6. Lockstanalm: Alpesi pavilon nagy napozóterasszal és nyugágyakkal.
7. Restaurant Kristall: Csodálatos napozóterasz grátisz nyugágyakkal, regionális és nemzetközi finomságokkal, közvetlenül a Millenium-Express síelvonó mellett.
8. Tressdorfer Alm: Hamisítatlan alpesi Hütte hangulat kényelmes napozóterasszal és napágyakkal, alpesi finomságok és Aprés Ski!
9. Jokl‘s Hütte: Tökéletes pihenő a hazatérés- vagy a szállásra visszatérés előtt, ínycsiklandó finomságokkal.



További információ:
Nassfeld Iroda Magyarország
H-1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10.
Tel.: +36-1-329-6355,
magyar@nassfeld.at

Logo Forrás: (c) Nassfeld Iroda Budapest
Logo
Kép forrása: (c) Nassfeld Iroda Budapest

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés