Menü

2008.09.12.     Hozzászólás 0

turizmus.com

Ausztria felkészült a síszezonra

Különleges ajánlatok várják a kezdő és profi snowboardosokat, síelőket Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Grossarltal síterületeken, Ausztria legnagyobb síparadicsomában.

Salzburgtól mindössze egy órányi autóútra egyedülálló kínálat, 270 felvonó, 860 kilométer sípálya várja a kezdő és profi síelőket, snowboardosokat – hangzott el a Ski amadé síszövetség csütörtöki sajtótájékoztatóján. Ausztria legnagyobb síszövetségét öt kiemelkedő síterület alkotja: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Grossarltal.

 

Az 5 síterület hóbiztos pályái (a sípályák 80 százaléka hóágyúzható) egyetlen síbérlettel használhatók: egy hatnapos bérlet 189 euróba kerül. A vendégeket a téli sportesemények bő választéka várja: januárban Gasteinben Snowboard Világkupa, Zauchensee-ben Női Alpesi Világkupa, Schladmingban pedig éjszakai szlalomverseny lesz.

 

Különböző akciókban is bővelkedik a kínálat, a hölgyek számára március 21-28. között Ladies Week-et tartanak, a családokat a gyerekeknek biztosított ingyenes síeléssel csalogatják, de van egy pénz visszatérítési garanciát kínáló ajánlat is: azok a felnőttek, akik az egy hetes síoktatás alatt nem tanulnak meg síelni, visszakapják a pénzüket.

Olvass többet a témáról: , síoktatás, snowboard