A Magyarok a Tél szerelmesei Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/11/09
A magyar lakosság körében több mint fél millióan választják a síelést, mint aktív téli kikapcsolódást- derült ki a Hungexpo 2009 őszén készült felméréséből. A magyar síelőket nemcsak a sport öröme hozza lázba, hanem a síelés élménye és az életérzés is.
Hirdetés

A válaszadók több mint fele a Hó-show rendezvényeit várja évről évre, ahol lehetőség nyílik személyes konzultációra és kedvezményes vásárlásra is a helyszínen. Az idei Hó-Show -n is csakúgy, mint korábban, számos színes program várta az érdeklődőket. November 6 és 8 között nemcsak a sí régiókat térképezhették fel a látogatók, hanem kipróbálhatták bátorságukat is egy valódi terepen, itt ugyanis slide- és korcsolyapályák látványos show műsorok, ügyességi tesztek, és az „ország legnagyobb játszótere” várta a vendégeket. A kutatás arra is rámutatott, hogy a magyaroknak nagyon fontos a jó társaság, hiszen a megkérdezettek közel 30%-a gondolta úgy, hogy jó társaság nélkül el sem indulna a téli szabadságára.

 

A forralt bort , mint a kikapcsolódás részét a magyarok 25%-a tartotta fontosnak, míg a felmérésben résztvevők közel 30%-a választ úgy úti célt, hogy lehetősége legyen a síelés utáni kellemes fáradságot wellness programokkal tarkítva kipihenni . Ezt szem előtt tartva az idén a HÓ-SHOW területén egy igazi svájci hütte is várta a látogatókat és akik mégsem a sípályán szeretnének felüdülni azoknak szólt a SPA&WELLNESS társkiállítás is, amelyen bemutatkoztak az ország különböző részéről érkező wellness hotelek. Számos fitnesz felszerelés , medence és szauna típus között válogathattak a kényeztetést és felfrissülést kereső érdeklődők.

 

Mi is végigjártuk a Hóshow-t, sok szép síterülettel megismerkedtünk, de két kérdés motoszkál bennünk azóta is: Hol van a ruhatár és a bringatároló???
Hirdetés