Winter Opening Mariborban

2010/12/17

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Maribor, Szlovénia
2010-12-17 - 2010-12-19
Hirdetés

Winter Opening Mariborban - Kiírás

Winter Opening Mariborban DAVID GUETTÁVAL és a FREEMASONS-SZEL


Nem találtál magadnak pályát a környéken, viszont Franciaországig nem mennél el? Teljesen érthető, főleg akkor, ha szorít az idő. Éppen ezért érdemes Szlovénián elgondolkodni, ami legalább olyan jó mint amilyen meglepő választás. Maribor Szlovénia második legnagyobb városa, több mint negyven kilométer pályával, többek között Európa leghosszabb villanyfényes terepével. Ez pedig szinte biztosan órákig tartó éjszakai csúszást jelent, mármint akkor, ha nem partizol.... Mert azt is lehet, erős nemzetközi fellépők örülnek majd neked, sőt, ha benne vagy, akár David Guetta és a Freemasons is eljátszhatja a kedvencedet.

Neked ajánljuk:
Erősen nemzetközi jellegű hosszúhétvége a közeli Szlovéniában. Ez azt jelenti, hogy a harmadik napon is síelhetsz vagy boardozhatsz még. Már ha maradt erőt a szombati buli után...

Részvételi díj 49 €-tól, amely tartalmazza a szállásodat 2 éjszakára

Programok


PÉNTEK:

Érkezés 12:00, szállás elfoglalása, síbérletek átvétele.14:00-tól síelés. Aztán készüljetek az estére, mert ha szeretnéd, elviszünk Ljubljanába, ahol David Guetta fog egy őrületes partyt celebráni nektek. Aki mégis inkább Mariborban maradna, az sem fog unatkozni: Dj Palotai és Dj  Beltek szórakoztat Titeket.


SZOMBAT:

Ez a nap főként az előző este kipihenéséről és persze a síelésről fog szólni. Lesz pool party / apres ski party, este pedig folytatódik a buli a Freemasons-szel és Dj Sylviannal, valamint éjszakai sízésre is van lehetőség.


VASÁRNAP:

Síelés délelőtt. Délután a szállások elhagyása.

Turnus:
2010. december 17 - december 19.


Utazás:

Egyénileg vagy autóbusszal

Pálya adatok

Magasság: 325 - 1327 m
Szintkülönbség: 1002 m
Sípályák hossza: 41 km
Liftek száma: 21 db

A Magyarországhoz legközelebb eső szlovén sícentrum a Pohorje-hegységben, Maribor - Szlovénia második legnagyobb városa - felett található. Legmagasabb pontja az 1327 méteres Zigarto csúcs. A maribori síterület szintkülönbsége kb. ezer méter. A völgyből egy kabinos felvonó visz fel a pályarendszerhez. Összesen 41,5 km pálya és 22 sílift tartozik hozzá, melyek óránként 18.000 sízőt és snowboardost képesek szállítani. Érdekessége az 5 km-es éjszakai pálya, amely Európa leghosszabb villanyfényes sípályája. Minden év januárjában itt rendezik meg a FIS egy-egy futamát. A lejtők jelentős része hóágyúzott, amik 100 napon keresztül garantálják Maribor lejtőin a biztos havat.


Még több infó és jelentkezés: Klikk ide!

Infoline:
06-70- 339-6339
sieles@meex.hu

Winter Opening Mariborban - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés