Menü

Hozzászólás 0

2015.12.13. Városligeti Műjégpálya

Téli sportágválasztó

Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE!

Helyszín: Városligeti Műjégpálya
Dátum: 2015.12.13. - 2015.12.13.

Elérhetőségek:
Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda

Téli sportágválasztó - Kiírás

Téli sportágak kavalkádja vár december 13-án, a Városligeti Műjégpályán!

2015. december 13-án (vasárnap), a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda szervezésében valósul meg a „TÉLI SPORTÁGVÁLASZTÓ – Mozogj télen is!” elnevezésű esemény a Városligeti Műjégpályán.

A szervezők az adventi időszak ezüstvasárnapján a Téli Sportágválasztó rendezvénnyel igyekeznek felejthetetlen sportélménnyel megajándékozni a budapesti és a környező régió lakosait, remélve, hogy aki itt beleszeret egy-egy sportágba, akár már ezzel kapcsolatos kívánságot is kérhet a Karácsonyfa alá, s így az Újévet már sportágat választóként folytathatja tovább.

 

Montazs_Teli_Sportagvalaszto.jpg

 

A Téli Sportágválasztó 2015. év egyik legklasszabb sportos eseményének ígérkezik, ahol a megjelenő sportágakat minden esetben szakemberek, edzők képviselik. Ők mutatják be az adott mozgásforma lényegét és információt adnak a sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről. A Műjégpálya elkerített kb 2000 m2-es jégfelületén és a mellette található szintén 2000 m2-es gyakorló jégpályán kipróbálható lesz a jégkorong, a korcsolyasportok, a curling, a bob, a szánkó és a jégvitorlás.

A Vajdahunyad Vára előtt, tesztelheti magát mindenki síelésben, sífutásban és biatlonban vagy akár kutyafogathajtásban, de a téli extrémebb sportágakkal is meg lehet ismerkedni majd.

Ezen felül a MOB 5próba Rióba! programsorozatának keretében a látogatók Mini 5próbázhatnak is, valamint a rendezvény támogatóinak, kiállítóinak köszönhet ően számos játékos aktivitás részesei is lehetnek!

A szervezők pecsételő-füzettel is szeretnénk minél több sportág és kiállítói aktivitás meglátogatására ösztönözni a közönséget, mellyel nem csak élményeket, hanem az ajándéksorsolásoknak köszönhetően, értékes nyereményeket is hazavihetnek magukkal a látogatók.

A rendezvényről nem hiányoznak majd a neves sportszemélyiségek sem, akikkel együtt is lehet sportolni a Városligeti Műjégpályán!

 

TSV_banner_regisztracio.jpg

 

A Téli Sportágválasztóra a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A látogatói regisztráció és a rendezvényről további információ a www.telisportagvalaszto.hu honlapon és az esemény facebook oldalán érhető el.

Téli sportágválasztó - Nevezés

Helyszín: Városligeti Műjégpálya
Dátum: 2015.12.13.

Elérhetőségek:
Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda

Olvass többet a témáról: sportágválasztó

Várható időjárás (hőmérséklet, csapadék, szélerősség)

Kedd Szerda Csütörtök Péntek
°C -1 / 3 -4 / 2 -4 / 2 -1 / -1
mm 0.0 0.0 0.0 25.0
km/h 13.3 6.5 15.8 15.1

Hosszabb távú, részletesebb előrejelzések: meteoplaza.info

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.