Menü

2007.05.15.     Hozzászólás 0

III. Szörf Fesztivál

Most hétvégén, május 19-20-án rendezi meg a Kiteline Sport Egyesület a harmadik Szörf Fesztivált Siófokon az Aranyparton. Az előző két év tapasztalataiból kiindulva a rendezők 2007-ben tovább bővitik a programok körét. Az ingyenes kitesurf és windsurf oktatás mellett ki lehet majd próbálni a tengerikajakozást, a vizikengurut, és a wakeboardozást.

Lehet tesztelni a legújabb szörf- és kitefelszereléseket, értékes díjakért lehet strandröplabdázni és csocsózni, és meg lehet csodálni a siklóernyős bemutatót is. A hétvégi sportesemény egyik fénypontja várhatóan a nyílt szörf pályaverseny lesz, melyre bárki nevezhet. A rendezvény este sem ér véget, hiszen a Red Bull DJ-nek köszönhetően folyamatosan szólni fog a zene! A kétnapos rendezvény során az odalátogatók akár a helyszínen is sátrazhatnak, hiszen a Surfbeach egy jól felszerelt Kemping területén helyezkedik el közvetlenül a Balaton partján Budapesttől kevesebb mint 100 km-re az M7-es autópálya leágazásánál.

Újdonság lesz az idei évben, hogy az összes jelentős magyarországi szörf, kite és wakeboard forgalmazó kiállítóként részt vesz a kétnapos hétvégi rendezvényen.

Támogatók:            Siófok Város Önkormányzata, MKB Bank Rt., Samsung Electronics Magyar Zrt., Fundango, Red Bull, Indotek ZRt.
Médiatámogatók:     Elle Magazin, Sportpiac, Outdoorsport, Divatmarketing