Noiret Biliárd- és Dartszalon

0,1066 Budapest VI. kerület Dessewffy utca 8-10.

A Noiret Biliárd- és Dartszalon 15 éve mködő szórakozóhely Pest szívében (az Arany János utcai metrómegállótól 130 m-re).

Szalonunkban 10 db 9-es méret Brunswick Century típusú versenyasztal található.
Ezen kívül 1 db Snooker asztal, 7 db vadonat új „Eurodarts” dartgép (ebből 5 db négypályás és 2 db nyolcpályás), 2 db steel dart-tábla.

Továbbá 4 db vadonat új Garlando Olimpia csocsó, 2 db flipper, zenegép, 2 db páros szimulátor, tájfunasztal és képernyő érintős (touch-screen) gép várja a szórakozni vágyókat.

Emberbaráti áraink valamint a kedves és pontos !!!! kiszolgálás eredményeképpen törzsvendégeink száma egyre nő, így az esti csúcs idejére tavaly megnyitottuk cocktail-bárunkat, ahol alkoholos és alkoholmentes cocktail- és kávékülönlegességek íz-kavalkádja ejti ámulatba a hozzánk ellátogatókat. És ehhez még akciós napok is járnak:
Szalonunkban külön dohányzó és nemdohányzó teremben mérheted össze tudásodat ellenfeleddel. Mottó: „Könny lenne nyerni ezeken a profi asztalokon, csak az a gond, hogy az ellenfél is ezen játszik.” /Mr. John Biliárdovits/
Számítógépes időmérés, percalapú számlázás.

Óriási italválasztékunk az ínyencek és a kevésbé „minőség-imádó” vendégek igényeit is kielégíti.
Ha megéhezel étlapunkról szendvicsek és pie-ok közül választhatsz

Versenyek:

Minden hétfőn biliárdversenyt és minden negyedik hétfőn dartversenyt rendezünk. Bővebb információ a versenyek címszó (fülecske) alatt. 

Hirdetés