Menü

Mountainbike toplista

Milyen MTB kerékpár való nekem? Itt a lehetőség, hogy ízlésed és igényednek megfelelően keresd a következő MTB kedvenced! 

A lista összeállításában A Doctorbike segített nekünk!

Hogy működik, mi mit jelent (GyIK)

Mi fontos számodra egy bringán?

komfort

összes pipa

menettulajdonság

összes pipa

design

összes pipa

Évjárat

Bringa típus

Testsúlyod

Hogy működik, mi mit jelent (GyIK)

 • Loading

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Atish 2015.04.17.   05:39

  Atish

  specialized epic, azt viszont látás...

  válasz erre...

 • Simon Ádám 2014.05.15.   07:00

  Simon Ádám

  Nincs feltétlenül igazad, mert saját tapasztalat, hogy eleve csak max két-három favorit márka bringái érdekelnek, a többi még akkor sem, ha az aranyat tojik. Amúgy meg természetesen nem állunk le, ahogy írtuk több ízben, a listát folyamatosan bővítjük, frissítjük (pl. most hétvégén Speciket megyünk tesztelni, ha nem mos el a vihar minket). Ahogy mondani szokás: Róma sem egy nap alatt épült fel...

  válasz erre...

 • puffy 2014.05.14.   17:15

  puffy

  Nekem inkább az a bajom, hogy jó hogy tesztelgetnek gépeket, de ne beszéljünk arról hogy ez alapján válasszak amikor, mondjuk sem a specialized, sem a KTM sem a fokusz sem a Krossz nincs benne. Tudom nyílván nem kaptak ilyen gépeket tesztre, de ez így egy jó kezdet, kéne hozzá még bőven tesztelés!

  válasz erre...

 • Simon Ádám 2014.04.30.   13:18

  Simon Ádám

  Általános tapasztalat (nem csak ezen az oldalon), hogy azok kommentelnek, akik negatív érzéssel viszonyulnak az adott téma iránt. Csak ezt az oldalt többezren látogatják, úgyhogy az egy-két hozzászólás alapján korai lenne messzemenő következtetéseket levonni. A toplista működéséről a GYIK-ben összegeztük a legfontosabb tudnivalókat. http://www.mozgasvilag.hu/kerekparteszt-toplista-gyik Melyik hozzászólásodat nem találod?

  válasz erre...

 • Goyo 2014.04.30.   12:56

  Goyo

  Számomra nem túl egyértelmű a teszt (% kiosztások) sőt szerintem másoknak sem az ahogy olvasom a kommenteket. Bár lehet ez is kitörli valaki mint az első hozzászólásom. ...Köszi :)

  válasz erre...

 • aca74 2014.04.26.   20:46

  aca74

  Nekem van egy Simplon Mythos Asc9 bringám, full 970 Shimano XTR-el!DT 240-es kerekekkel! Az eddigi legjobb bringám! Gyors,könnyű,megbízható,remekül végzi a dolgát,pedig nem kímélem,de nagyon vigyázok rá! Szerintem legalább 95%-ra értékelném,és nem azért mert az enyém,hanem mert volt-van több más bringám,de ennyire egybe lévő kiforrott kényelmes és minden tekintetben kiváló bringám még sosem volt!(pedig van és volt karbon bringám nem is egy,ez pedig alu!)

  válasz erre...

 • Zoli 2014.04.25.   20:03

  Zoli

  Én 2010-ben vettem az Egoistot. Azóta nyúzom és tökéletesen elégedett vagyok vele. Nagyon masszív, megbízható bringának tartom. Az enyém még 26"-os és akkor jóval kedvezőbb volt az ár-érték aránya. 90 kiló feletti testsúlyom mellett is hibátlanul működik, szerintem nincs gyenge pontja. A magam részéről jóval 70% fölé értékelem.

  válasz erre...

 • Ramon Serrano 2014.04.24.   17:05

  Ramon Serrano

  A komfortot nem csak a váz alkotja. Ha a lehullótt megnézed a komfort-váz ugyanazt kapta. Az eltérés a többi alkategóriában van. Amúgy mivel több tesztelő volt és minden részben volt szubjektív vélemény is, miért ne lehetne, hogy az egyiknek nem komfortos a másiknak az. Designra ugyanez igaz. Nem lehet, hogy a kék tetszik valakinek de a piros nem?

  válasz erre...

 • Krisztián 2014.04.24.   15:45

  Krisztián

  ok akkor a komfort? miért rosszabb nála? ugyan az a váz. felszereltség értékelése a menettulajdonságokba kéne hogy szerepeljen. A jobb felszereltségtől nem feltétlen lesz jobb a design.

  válasz erre...

 • Paraferee 2014.04.24.   15:27

  Paraferee

  Krisztián: pont ráéreztél a lényegre... ugyan az a váz, CSAK A FELSZERELTSÉG MÁS...

  válasz erre...

 • Krisztián 2014.04.24.   15:14

  Krisztián

  Érdekes a teszt, a két scott váza ugyan az csak a színe más, illetve felszereltség, egyigk 100%-ot kapott másik 50%-ot Bravó!

  válasz erre...