Diósd Bike

2049 Diósd Sashegyi köz 12
Hirdetés

Üzletünk több mint 20 éves múlttal rendelkezik,melyben megtalálható a kerékpározáshoz szükséges alkatrészek, felszerelések, kiegészítők, amit kívánságra be- rá- és felszerelünk, természetesen garanciával. Szakszervizünk a garanciális javításokon túl is a rendelkezésre áll.

Ha üzletünkben nem található meg azonnal a mintegy 80-100 darabos állandó kínálatból az álombringa, akkor katalógusból kiválasztható és mi rövid időn belül beszerezzük.

Az új kerékpárok mellett nagy választékban találhatók jó minőség, nagyon kedvező áru használt kerékpárok is. Emellett az egyéni igények esetén egyedi kerékpárok építésével is állunk rendelkezésre.

Természetesen nem csak kerékpárral szolgálunk. Üzletünk 2013 óta széles körben forgalmaz kerékpáros ruházatot:cipő,bukósisak,táskák,nagyon jó minőségű használt ruházatot,futó ruházatot,illetve sí bukósisakot,sí szemüveget és használt jégkorcsolyát is.

 

Márkák között megtalálható:Merida,KTM,Kross,Mavic,Northwave,Kelly’s,Shimano,Campagnolo,Continental,Cateye,RockShox,VVO,XLC,Avid,Richey,Sram.

További érdekességek és részletek ITT!

Hirdetés
Hirdetés