APPSolute Sport kerékpáros műhely és szaküzlet

1126 Budapest XI. kerület Tartsai Vilmos utca 24-26
Hirdetés

 

Cégünk, az APPSolute eredetileg iPhone szervizként indult, majd fokozatosan teljeskörű független Apple szervizzé vált. Az évek során mindigis nyitottak voltunk a változásra, fejlődésre, új ismeretek elsajáítítására – így alakult két éve drónszervizünk is, mely azóta az ország egyik piacvezető DJI drónszervize lett, és így született meg 2019 elején kerékpáros almárkánk, az APPSolute Sport is.

 

A kerékpárszerviz és bolt ötletét az adta, hogy érdeklődni kezdtünk az eBike-ok és az egyedileg épített kerékpárok (OPEN) iránti, illetve úgy gondoltuk, hogy a több mint 12 éves aprólékos javításokban szerzett tapasztalatunknak az egyedi kerékpárok építésében és az eBike-ok szervizelésében is nagy hasznát vehetjük.

 

Műhelyünk – mely elsősorban eBike szerviz illetve profi kerékpár kiegészítőket forgalmazó bolt – Budán, a MOM Park mögött, a Tartsay Vilmos utcában található. Műhelyünk sajátossága, hogy az érdeklődőknek – szűkebb körben – szívesen szervezünk kerékpáros / eBike tesztlehetőséget is. Fontosnak tartjuk, hogy minden megkeresésre, e-mailre, telefonra válaszoljunk. 

 

Márkák, melyekkel foglalkozunk:

SCOTT

OPEN

Wahoo

Garmin

Gaciron

GoPro

Unior

Szolgáltatásaink

egyedi kerékpár építés

eBike szerviz

kerékpáros kiegészítők kereskedelme

bérlés (eBike, DJI drón, GoPro akciókamera)

 

Blogunkban rendszeresen tesztelünk kerékpáros újdonságokat (új prémium kerékpárokat, gravel bicilkilket, Wahoo okosgörgőket, kerékpáros computer-eket), és gyakran írunk szervizes tapasztalatainkról is, de akár az eBike javítások menetéről is.  

 

Műhelyünkben elsősorban a Scott, OPEN és más neves kerékpáros márkák kerékpárjait, és kiegészítőit értékesítjük, illetve folyamatosan nyitunk az újdonságok irányába is, például az okosgörgőzés felé.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés