Menü

Összes termék a kategóriában

Mozgásvilág

Trek Superfly 9.6

Trek Superfly 9.6

Klikk a képre a galériáért!

Felszerelés

Váz Villa
Merevfarú, karbon
tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső 
12 mm tengely
RockShox Reba RL
Külső csillapítás állítási opció 
Lock-out: van, kormányról vezérelhető 
Villa rugóút: 0-120mm 
15 mm tengely
   
Fék Váltó
Shimano M615
hidraulikus tárcsafék 
180mm- 160 mm rotor
Shimano Deore - Deore XT
   
Hajtómű Kormány
Shimano Deore szélesség: 640-720 mm között

 

Szubjektív vélemények

KisDzsoni

Hát erről sem tudunk sok rosszat mondani. Karaktere túrásabb, kényelmesebb mint egy vérbeli verseny XC gépé, aki robbanékonyabb bringát szeretne egy fullynál de kényelmesebbet egy versenygépnél, válassza ezt. 

Kimura

Számomra a legjobb bringa a hétvégén, aminek az oka, hogy nagyon jól összeszedett, és egységes képet mutat annak ellenére, hogy több alkatrészcsaládból volt felszerelve. Minden tette a dolgát hibátlanul, nagyon kényelmes volt számomra az alap beállításokkal is, könnyű, jól mászik, lefelé könnyen irányítható, agilis gép. Engem abszolút meggyőzött minden szempontból. Az alkatrészek tökéletesen működtek, nem volt gond se a váltással se a fékekkel. Amit külön kiemelnék, a váz alján, a monoblokknál a vázvédő műanyag, ami védi a kőfelverődésektől. Jó és ötletes találmány, ami hozzáad a váz élettatalmához, valószínüleg nem fogja egy felverődő kő betörni a vázat. Aki komolyabban gondolja itthon a maratonozást, és van is pénze, egy ilyen bringával ütőképes lehet. 

Vertich

A bringa összességében hozta a hozzá fűzött reményeimet. Pár módosítással azért egy sokkal ütőképesebb igazi verseny paripát lehet belőle formálni. A kerekek mindenképpen cserére szorulnak mivel számomra nem megfelelően merev és irgalmatlan nehéz, a gumik rendkívül csúsznak. A váltás, hajtás megfelelő. Meredek emelkedőkön az elejét elemeli viszont egy kevés beállítással orvosolható. A váz parádés, a rövid felsőcső iszonyatosan fordulékonnyá teszi és rendkívül merev marad. Akinek van rá türelme az nagyon jó verseny bringát tud belőle faragni akinek pedig nincsen az használja bátran túrázásra, néha maraton versenyekre. 

Paraferee

A merevfarúak között nálam a TREK vitte a prímet. Jó volt vele mászni is, de ami számomra igazán megnyerő volt, az a techikásabb, szűk ösvényeken ereszkedéskor mutatott szuper agilitás. Nagyon egyben van a kerékpár.

Specifikációk, ár, részletek

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.