Trek Superfly 9.6

2016/04/22
Hirdetés
Felszerelés Váz Villa Merevfarú, karbon tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső  12 mm tengely RockShox Reba RL Külső csillapítás állítási opció  Lock-out: van, kormányról vezérelhető  Villa rugóút: 0-120mm  15 mm tengely     Fék Váltó Shimano M615 hidraulikus tárcsafék  180mm- 160 mm rotor Shimano Deore - Deore XT     Hajtómű Kormány Shimano Deore szélesség: 640-720 mm között
 
Szubjektív vélemények KisDzsoni Hát erről sem tudunk sok rosszat mondani. Karaktere túrásabb, kényelmesebb mint egy vérbeli verseny XC gépé, aki robbanékonyabb bringát szeretne egy fullynál de kényelmesebbet egy versenygépnél, válassza ezt. 
Kimura Számomra a legjobb bringa a hétvégén, aminek az oka, hogy nagyon jól összeszedett, és egységes képet mutat annak ellenére, hogy több alkatrészcsaládból volt felszerelve. Minden tette a dolgát hibátlanul, nagyon kényelmes volt számomra az alap beállításokkal is, könnyű, jól mászik, lefelé könnyen irányítható, agilis gép. Engem abszolút meggyőzött minden szempontból. Az alkatrészek tökéletesen működtek, nem volt gond se a váltással se a fékekkel. Amit külön kiemelnék, a váz alján, a monoblokknál a vázvédő műanyag, ami védi a kőfelverődésektől. Jó és ötletes találmány, ami hozzáad a váz élettatalmához, valószínüleg nem fogja egy felverődő kő betörni a vázat. Aki komolyabban gondolja itthon a maratonozást, és van is pénze, egy ilyen bringával ütőképes lehet. 
Vertich A bringa összességében hozta a hozzá fűzött reményeimet. Pár módosítással azért egy sokkal ütőképesebb igazi verseny paripát lehet belőle formálni. A kerekek mindenképpen cserére szorulnak mivel számomra nem megfelelően merev és irgalmatlan nehéz, a gumik rendkívül csúsznak. A váltás, hajtás megfelelő. Meredek emelkedőkön az elejét elemeli viszont egy kevés beállítással orvosolható. A váz parádés, a rövid felsőcső iszonyatosan fordulékonnyá teszi és rendkívül merev marad. Akinek van rá türelme az nagyon jó verseny bringát tud belőle faragni akinek pedig nincsen az használja bátran túrázásra, néha maraton versenyekre. 
Paraferee A merevfarúak között nálam a TREK vitte a prímet. Jó volt vele mászni is, de ami számomra igazán megnyerő volt, az a techikásabb, szűk ösvényeken ereszkedéskor mutatott szuper agilitás. Nagyon egyben van a kerékpár.
Hirdetés